Wasze 6stki

ja smigam Fiatem Stilo 3d JTD wiec tak samo ON :slightly_smiling_face: fajne auto ale nie ma sprezenia zwrotnego :slightly_smiling_face: jak sie przejechalem E24 to jak tylko przekrecalem stacyjke iskierka sie pojawila miedzy mna a tym autkiem :smiling_imp:

ale nic nie wybuchło:)? tak tylko pytam profilaktycznie:)

Po co pytasz :question: Jeśli chodzi o “nic” :wink:

Ja teraz śmigam też gwiazdą na ON ---- 6 była - i napewno będzie - uczulenie zostaje — ale ekonomizer (czytaj żona) narazie niepozwala, jakieś wydatki typu dom i niestety termin zakupu odkładany :frowning:

pytam, bo coś kiedyś powstało z niczego:)

niestety wybuchlo :smiling_imp: ogromna chec posiadania takiego cacka :smiling_imp: . Szczerze to jezdzilem szybszymi autami ale w tamtych nie bylo tego “czegos” co ma 6

qrde..tylko te blachy w tym aucie :face_with_rolling_eyes:

ja tez mam tylko ze compa :slightly_smiling_face: wiesz w jaka mozna popasc depresje jak w jednym tygodniu bylo spalanie 6,1 a w drugim juz 6,6 :grinning:

I to jest najgorsze teraz w Dieslu się martwie czy pali 6 czy 8 litrów — a jak 628 wzieła 20 litrów to niepłakałem - jakoś chciało się żyć :wink:

Panowie :exclamation: Problemy nie do przejścia… Pali tyle ile potrzeba :wink:

6 tak - pali ile trzeba -=- a o tych dieslach to może kiedyś przy fince :wink:

Disel też czasem potrzebuje spalić. Miałem kiedyś 525 tds i potrafił w trasie spalić 6,6l ON, a jak 505km zrobiłem w 5h z przystankiem na kawe, to opendzlował 10,5l ON, więc nie narzekajmy…

to na pewno przez tą kawkę :laughing:

musiala mu zaszkodzic :sunglasses:

to duzo, ja kiedys zrobilem trase Wladyslawowo - Lodz z srednia predkosci powyzej 120km a srednie spalanie tez bylo cos kolo 11L ale fakt jechalo sie E39 2,5 tuning fabryczny :smiling_imp: Nie wiem dlaczego ale poprzedni wlasciciel ograniczyla ją elektronicznie do 220, do 100 rozpedzala sie w 7 sek. Niestety z tego co wiem autko skonczylo zywot sportowca w dosyc tragniczny sposob, podobno smiga teraz na gazie a sportowe zawieszenie to juz tylko wspomnienie :confused:

cóż wysłałem Łyżwie fotki do działu nasze szóchy i jakoś jeszcze ich nie umieścił :sunglasses:

Ja od tej zimy zagarażowałem moje 6. kupiłem VW II TD. Zaden rarytas czy cos takiego, istotne że mało pali i smiesznie tanie graty sa do niego. Moze mi sie uda zaoszczędzić na to żeby moje 6 nie poczuło juz gazu. :face_with_rolling_eyes:

Pożądna decyzja !! - Ja teraz też jakby przejściowo jeżdżę dieslem :wink: - ekonomizer typu żona, budowa domu i masa innych wydatków - narazie 6 czeka :frowning: gdzieś kiedyś ją znajde. Garaż robie oczywiście na 2 auta :sunglasses:

Jeśli chodzi o ekonomie, to jazda tym kiblem jest nieporównywalnie tańsza i oto chodzi :wink: Choc nie moge sie już doczekac kiedy wydobede swoje 6 z garażu.

ciągły niedoczas …sorki

Chyba już wszyscy przywykli do tego Arturku, hehehe :laughing: