No Panie i Panowie podsyłajcie fotki swoich odkurzonych autek? Słoneczko wychodzi, kocyki można zdjąć:)
Na dobry początek kilka fotek mojego auta (jeszcze mojego) i szóstka mojego kumpla (zapalił się chłopak do e24 ) która jednak przeszła photoshopwy lifting bo na blacharski musi jeszcze zaczekać. Tymczasem jest bardzo ładnym choć odrobinę dziurawym 635 z 84 roku które aktualnie codziennie śmiga po Warszawie (jak przyuważy ktoś to niech obtrąbi
Skoro zostałem wywołany do odpowiedzi to napisze pare słów. Jak już Radość napisał stałem się szcześliwym (bardzo - jak my wszyscy) posiadaczem rekina z 84roku. Na codzień można go spotkać po drodze z legionowa na mokotow. Stan techniczny prawie idealny, trochę pracy wymaga blacharka - ale to chyba nikogo nie dziwi. “Jednym słowem” z zewnątrz krwiożerca w kolorze polaris metalic , od wewnątrz przytulny racing machine z błękitną welurową tapicerką i kanapami . Dla mnie spełnienie marzeń. Co myślą inni mało mnie obchodzi W tej chwili większość wolnego czasu spędzam dłubiąc tu i tam. Powolutku doprowadzam do “idealnego” stanu moją szósteczkę…
Witaj looju - serce rosnie jak widze 6 w stadzie Moja nowa szusteczka ciagle w “robocie” przez co nabawiam sie coraz dalej posunietej tesknoty i nerwicy. Looju - ladna maszyna Powodzenia i zobaczenia!
Ja wyslalam macias-owi wiosenne foty, chyba do galerii czas by sie bylo wlaczyc teraz wyglada nie za dobrze, ale jutro wioze rekina do doktora to bedzie pikny