Wiosenne fotki?

No Panie i Panowie podsyłajcie fotki swoich odkurzonych autek? Słoneczko wychodzi, kocyki można zdjąć:)

Na dobry początek kilka fotek mojego auta (jeszcze mojego) i szóstka mojego kumpla (zapalił się chłopak do e24 :slightly_smiling_face: ) która jednak przeszła photoshopwy lifting bo na blacharski musi jeszcze zaczekać. Tymczasem jest bardzo ładnym choć odrobinę dziurawym 635 z 84 roku które aktualnie codziennie śmiga po Warszawie (jak przyuważy ktoś to niech obtrąbi :slightly_smiling_face:

http://gotivo.com/2sis/

Pozdrawiam
radosc

No coż.

Skoro zostałem wywołany do odpowiedzi to napisze pare słów. Jak już Radość napisał stałem się szcześliwym (bardzo - jak my wszyscy) posiadaczem rekina z 84roku. Na codzień można go spotkać po drodze z legionowa na mokotow. Stan techniczny prawie idealny, trochę pracy wymaga blacharka - ale to chyba nikogo nie dziwi. “Jednym słowem” z zewnątrz krwiożerca w kolorze polaris metalic :smiling_imp: , od wewnątrz przytulny racing machine z błękitną welurową tapicerką i kanapami :sunglasses: . Dla mnie spełnienie marzeń. Co myślą inni mało mnie obchodzi :wink: W tej chwili większość wolnego czasu spędzam dłubiąc tu i tam. Powolutku doprowadzam do “idealnego” stanu moją szósteczkę…

Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam.

Szczęśliwy posiadacz:D

Witaj na pokładzie

Witaj looju - serce rosnie jak widze 6 w stadzie :slightly_smiling_face: Moja nowa szusteczka ciagle w “robocie” przez co nabawiam sie coraz dalej posunietej tesknoty i nerwicy. Looju - ladna maszyna :slightly_smiling_face: Powodzenia i zobaczenia!

Witaj :exclamation: Jakbys przemykał przez Rondo Starzyńskiego i miał chwilke to zprzyjemnościa zamienię z Tobą kilka słów…jakby co to prv.

bardzo mi się te wasze sjamskie bliźniaczki podobały :smiling_imp: , a jak coś namieszałem z opisem, to poproszę o właściwe dane :flushed:

Piękne te pikczuriony.
Niedługo podeślę swoje… :smiling_imp:

Pozdrawiam syjamskie bliźniaki, oraz inne drapieżniki.

PS.Jasny gwint ! :astonished:
Macias, co to za felgi są na zdjęciach Adama?
Fajowe !

3-częściowe sznycle :grinning: , pojawiają się czasem takie na allegro :sunglasses:

oooo jakie ladne :sunglasses:

Ja wyslalam macias-owi wiosenne foty, chyba do galerii czas by sie bylo wlaczyc :smiling_imp: teraz wyglada nie za dobrze, ale jutro wioze rekina do doktora to bedzie pikny :wink:

Wielkie DZIĘKI za miłe powitanie :grinning:

Czasami przejeżdżam przez starzyńskiego więc na pewno uda się chwilę pogadać. Dam znać jak będę w okolicy :slightly_smiling_face:

Jeśli chodzi o opis to pierwsze co razi :wink: to skrzynia biegów. U mnie jest 5-cio biegowa manualna. Za poprawkę z góry dziękuję :slightly_smiling_face:

Pozdrawiam

Parę fotek mojej 6-steczki zaraz po sprowadzeniu do domq.

http://mike.xray.pl/gallery/album44