Witam wszystkich!

Witam wszystkich!

Nazywam się Tomek. To ja jestem nowym posiadaczem Mariuszowej BMW!

Serdecznie wszystkich pozdrawiam!

witamy w nowego zarażonego :grinning:

jak milo gdy uzytkownikow serii 6 przybywa :exclamation: ja rowniez witam serdecznie na naszym forum :sunglasses:

:laughing: Witam Cię, fajnie, że jesteś :exclamation:
Wyślij emila do Łyżwy, jako protegowany Mańka będziesz miał szybki dostęo do strefy klubowej :wink: pozdrawiam i do usłyszenia zobaczenia :exclamation:

nie trzeba, już działam!

…no i gratulację z powodu zakupu tego pięknego sprzętu.

Ach ja tez jestem zachwycony!!!
Pod koniec tygodnia chcemy się z Mariuszkiem udać do Koszalina na podregulowanie motoru i zdjęcie gazu.
Poza tym to musze Wam powiedzieć, że nigdy za kierownicą żadnego ujeżdżanego przeze mnie auta nie czułem się tak wyjątkowo jak teraz…

Pozdrawiam.

no tego jeszcze nie było! Popieram!

Oj było było… Tez się nad tym zastanawiam :face_with_rolling_eyes:

Pomyślał bym z wami, ale jakoś mi to trudno przychodzi :laughing:

bądź orginalny, pomyśl o montażu :laughing:

masz racje, zajebiście oryginalny :wink:
Jak założę to będzie przynajmniej o zdejmować :laughing:

Ale powiem ci Łyżwa, że myślałem, żeby sobie założyć końcówkę od gazu… sam koniuszek :wink:

no dobre! tak żeby się nie wyróżniać, ty to masz wyobraźnię :grinning:

właśnie żeby się nie wyróżniać :wink:

Kubuś jest tak specyficznym człowiekiem, że nie musi koniuszka pokazywać, żeby się wyrózniać :laughing:

Ja tak sobie tylko dewaguje… :face_with_rolling_eyes: A Ty od razu po mnie jedziesz… :sunglasses:
Każdy jest wyjątkowy :exclamation: :bulb:

Oj tam, od razu jedziesz. Żartuję i tyle…

Wiem, wiem… :face_with_rolling_eyes:
Swoją drogą pokazywanie koniuszka o ekshibicjonizm się ociera więc chyba z tego zrezygnuje :laughing:

hahaha, uwielbiam jak … ten koniuszek hahaha…

za to pokażę coś innego :wink:
Ładne kółka w lecie… :sunglasses:

Kuba nie musisz sie przechwalac ze jako jedyny w spolecznosci masz ALPINKI a poza tym gatki o “koniuszkach”…no wiecie co :exclamation: mamy wsrod nas nowego posiadacza i milosnika a wy tu takie teksty----co on sobie o nas pomysli,na zaden zlocik nie przyjedzie :lol:bede musial mu tlumaczyc potem ze z nami wszystko ok tylko ten Kuba troche… :flushed: