a co sie wsadza pomiedzy rozporke a kielich?
Czy blacha na blache?
bezposrednio do kielicha …
komplet przód i tył nowe firmy Wiechers Sport , cena rozsądna: 150 EUR
po lewej w menu znajdź strut bars, wybierz model E24 również E23!, polecam
obejrzeć stronke i jej oferte, bo do 6 lutego promocja na różne ciekawostki.
MIŁOSZ mają tam wałek Scrick’a 282 stopni (cena ho ho) i osobno sprężyny (podwójne)
teraz powinno być lepiej ![]()
ale tu nic nie ma… są natomiast np. nalepki
Dzieki, bywam na tej stronie czesto i wiele artykulow maja naprawde w dobrych cenach.
Maja kiepski schemat strony, czasami w kategorii E3 czy E9 znajduja sie czesci pasujace np. do E24 ale nie ma o tym zadnej adnotacji i niedostepne sa jesli wybierze sie E24.
Ten walek Schricka w katalogu SANDLER jest za okolo 350 EUR, w komplecie ze sprezynkami wychodzilo jeszcze sporo ponizej 500EUR jak ostatni raz patrzylem.
Mam ostatnio sporo innych trosk i wydatkow niz samochod jakos nie moge sie zebrac do zakupu samego walka za tyle pieniedzy, caly czas cicho licze , ze jeszcze natrafie na uzywany. Ale wraz ze zblizajaca sie wiosna czasu na remont coraz mniej a ja nie ruszylem niczego od ponad miesiaca.
teraz mam, ale… ładnie-piknie, tylko, że na wszystkich fotkach pokazane sa tylko rozpórki do zawiechy E12 ![]()
rzeczywiście, zdjęcia są identiko. Trzeba by sie z nimi skontaktować i uzyskać dokładne
informacje.
wydaje mi się, że nie chciało im się robić dodatkowych fotek, bo różnica w wyglądzie jest minimalna (w innym miejscu otwoty mocujące
)
To może jakis grupowy zakup? Taniej wyjdzie przelew i wysyłka do PL?
jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę mieć rozpórki:
- przód 400 pln,
- tył 250 pln,
- przód + tył 600 pln,
- wysyłka 20-30 pln
Ja chce, ja chce … na kiedy kase szykować ![]()
jeszcze ktoś??
oczywiście jest też wersja do e28 w tej samej cenie ![]()
ja chyba też, do kiedy mam się zdycydować ![]()
i kto mi to zamontuje ![]()
więc ustalmy może, że kto chce wysyła mi info na priv co chce + zaliczkę 100 pln na konto:
BRE Bank S.A.
55 1140 2004 0000 3102 1642 8537
Maciej Żurek
ul. Jaworowa 5A
95-200 Pabianice
powiedzmy do końca miesiąca.
ja zamawiam towar i jak dostanę info, że jest do odbioru wysyłam wam @/pw, że należy wpłacić pozostałą część należności. towar zostaje wysłany do mnie i albo rozsyłam to wszystkim (koszt wysyłki ok. 20-30 pln), albo rozdaję fanty garatis na najbliższym zlocie, a z montage napewno grupowo :piwko: sobie poradzimy ![]()
to ja chcę grupowo na zlocie ![]()
z przodu i z tyłu?
![]()
tak idę na całość
to ja tez “palec do budki” wichers pewnie lepszy od tego z darstuning. a roznica w cenie tragedii nie ma. biore przod bo tyl mam
w darstuning pytałem się kilkakrotnie (dwoniłem, wysyłałem zapytania z allegro i ich strony internetowej) o ceny bilsteina, wiechersa i H&R. oczywiście, mówili, że oddzwonią, odpiszą itp, itd. trwało to jakieś 3 tyg. w końcu dałem sobie spokój i znalazłem inną firmę. zadzwoniłem, ceny znałem już po kilku minutach, a wszystko przyszło kurierem po niecałych dwóch tygodniach. wniosek jest prosty: darstuning - NIE POLECAM!!!
To bardzo prawdopodobne, tez kiedys dzwonilem do nich kilka razy i ciagle nie bylo odpowiedniej osoby. Nawet bylem osobiscie, ale nic nie zalatwilem bo nie zastalem tego kto moglby pomoc. W takim razie na przyszlosc jaka firme polecasz? Czy pytania o H&R tez dotyczyly rozporek, czy sprezyn moze?