[wydech] w moim garage....

kolejna modernizacja :smiling_imp:

rzędowa szóstka na wolnym wydechu, mniam mniam

Hmm ja juz tak mam od roku :wink: tylko koncowy tlumik przez srodeczek para 55mm leci do samego konca i wchodza w tlumik - jeszcze bez koncówek ; )

czy mozna odczuc znaczna roznice? czy to tylko doznania subiektywne spowodowane soundem?

w rajdowych silnikach wolnossacych robi sie na odwrot, ewentualny tlumik czy strumiennica zaraz za kolektorem a pozniej tylko rura.

A ty lepiej nam zdradź z kąd te barany wziąłeś dorabiane czy jakaś wielkoseryjna produkcja?

no przeca oglądałeś w koszałkowie :arrow_right: nie pamiętasz :smiling_imp:

No oglądałem ele nie pamiętam skąd je wziąłeś a też kce takie :wink:

to jest HARTGE pojawiają się takie czasem tu i ówdzie, ostatnio nawet były dwa kpl. do sprzedania w częstochowie :smiling_imp:

A po ile może wiesz :question:

poszły po 800 pln :smiling_imp: a ogłoszenie było tutaj: forum E24 ::

a kto kupił??
bo chciałem sie z goościem w połowie maja spotkać i tam podjechac ale stwierdził że do 10 czerwca nie ma czasu… widocznie miał :confused:

no i kolejna modernizacja zakończona :sunglasses: , teraz kolej na rozprawkę z rudą :arrow_right: fotki wkrótce…

<<<a brzmi to tak…>>>

No nieźle - brzmi :sunglasses:

Muzyka w tle też :laughing:

no moi drodzy żadnych więcej komentarzy, zachwytów, och’ i achów :question: :question: :exclamation: :exclamation::arrow_right: więc idę się pociąć tępą łyżką i szukajcie sobie innego admina :cry: i nie będzie już więcej dokumentacji… :laughing:

OOOOOOOOAAAAACHHHHHH OOOOOOO
Jeszcze !!
:slightly_smiling_face:

spokojnie - czekamy jeszcze na bitwe z ruda - pozniej beda achy i ochy (chyba) :slightly_smiling_face:

A czy komentarze negatywne tez Cie satysfakcjonuja?? :laughing:

oczy-wiście, a który się odważy :smiling_imp:

No wlasnie ktory?? :laughing: