Wymieniać czy naprawiać siedzenie?

Tak się zastanawiam co da lepszy efekt, mam sportowe siedzenia, w stanie słabym (nie recaro) i teraz zastanawiam się czy nie taniej i lepiej będzie je po prostu wymienić na czarne skórzane recaro bo oprócz braku zaufania do tapicera to koszt jest niemały, zarówno materiałów jak i robocizny, za podobną kasę upoluję jakieś recaro na ebayu. A może ktoś ma takie skórzane w dobrym stanie? Tapicerzy życzą sobie masę kasy za zrobienie siedzeń.

Pozdrawiam
radek

a jakie to sa sportowe siedzenia ale nie recaro :question: czegos nie kumam jesli masz orginalne siedzenia i nie sa to recaro to masz takie kanapy jak wiekszosc z nas :sunglasses:

Nie koniecznie… Bmw oferowało do e24 fotele comfort sitze, bmw sport sitze oraz recaro. Zatem kolega ma najprawdopodobniej te drugie i wcale się nie dziwię, że wolałby te trzecie :grinning: czego mu serdecznie życzę

Moge podsunac pomysl , co do naprawy mozesz miec racje , jak mam dac do tapicera który jest szewcem to wole ich nie ruszac:D ale jesli chcesz kubelki to moze z e32 ? sa ladne i nei drogo mozna kupic , caly komplet za 800 widzialem na allegro , to samo z e34 :wink: i oczywiscie sa w skórze

wejda siedzenia z E32 do E34??

Tak dokładnie te mam:)

Zastanawiałem się nad tym, ale nic aktualnie ciekawego nie znalazłem.. Poza tym są różne rodzaje skóry jedna czarno szara inna gładka czarna a jeszcze inne są inne;) a ja chciałbym żeby to jednak pasowało. Poza tym chciałbym 100% oryginał więc wolałbym takie recaro z e24 albo zrobienie tych. Juz sam nie wiem co mam zrobić :confused:

Może ktoś ma na sprzedaż?
Pozdrawiam
radosc

ja mam gościa, który może zamówić skórę o każdej fakturze/kolorze/itp/itd z każdego rocznika bmw…

I jeszcze recaro SPORT :slightly_smiling_face:

Taaa… recaro SPORT Sitze :laughing:

ano wejdą :wink:

dzieki za odpowiedz :sunglasses: