Yougtimer Party III 13.10.2007

Z tego co wiadomo w połowie października(chyba 13) szukuje sie kolejna tego typu imprezka.

Ja bede startowal na 100%, tyle , ze w klasie do 150KM tym razem.

Tak imprezka odbędzie sie 13.10 i nie jest jeszcze rozgłosniona ale dla was wyjątek :wink: Istnieje takie prawdopodobieństwo, że ja będe przyjmował zgłoszenia ale to sie wyjasni wkrótce.

wydzieliłem temat, będzie czytelniej :sunglasses:

a więc się spinam…

Juz sie wyjaśniło będe przyjmował zgłoszenia zawodników prawdopodobnie od jutra lub pojutrza.

a więc baaardzo sie spinam :smiling_imp:

uważaj na zwieracze :v:

A wiesz, że Świstak nie zawija w te sreberka? szkoda chłopa… ale moze cos dobrego z tego wyjdzie :wink:

za dużo mi się napisało :wink:

Ja się tez wybieram :grin:

Prosilibyśmy o ewentualne konkretne potwierdzenia kto od kiedy i na ile przyjedzie, bo zrobi się z tego mały zlocik i musimy wiedzieć jak ze spankiem, miło by było jak osoby chętne określiłyby to do początku przyszłego tygodnia. :piwko: :piwko:

Milosz, Ewa, Krzys, od piatku do niedzieli
524td

Mati zapodaj formularz zgloszeniowy, gdzie to wyslac itd…

Ania, Adam, Karolina, Kamil od piatku do niedzieli :grin:
628 CSi

Marta, Kuba - jak się uda to od piątku do niedzieli. Jak coś się spie… zepsuje to od soboty :sunglasses:

Jak dodac Dawidka i Poznaniakow to robi sie calkiem mily zlot po zakonczeniu sezonu :slightly_smiling_face:

OK Panowie od jutro zbieram zgłoszenia! Cena imprezki to 120zł od załogi(kierowca+pilot) w tym posiłek. Dodatkowy posiłek 15zł od osoby. Na torze będą odbywały sie próby sprawnościowe, a na koniec dnia 4 pełne okrązenia na torze w grupach…

Forumlarz zgłoszeniowy proszę sciągnąc z www.youngtimer.ovh.org/zgloszenie.doc następnie podesłać go na mojego maila mat_b@o2.pl, mail zwrotny będize z numerem konta na które nalezy wpłacic pieniądze.

Regulamin imprezki www.youngtimer.ovh.org/regulamin.pdf

Więc jest tak , zapowiedziały się dwie rodziny z dziećmi (Miłosz i Adam) i one będą mialy osobne pokoje, reszta pokotem na dole, prosze pamiętać o śpiworach, kalimatach, tego nigdy nie za wiele, w razie czego jest jeszcze garaż i kanał :wink: :piwko:

Zapomniałem o oficjalnym zaproszeniu :flushed: :v;

AUTOMOBILKLUB WIELKOPOLSKI
Koło Youngtimer

Zaprasza na
III Youngtimer Party

Termin imprezy: 13 październik 2007 (sobota)
Miejsce imprezy: Tor Poznań ul. Wyścigowa 3, 62-081 Przeźmierowo

W programie imprezy przewidziany jest szereg prób sprawnościowych rozgrywanych na terenie Toru Poznań.
Jedną z atrakcji będzie przejazd 4 pełnych okrążeń Toru Poznań.

Zgłoszenia do rywalizacji należy wysyłać do dnia 09.10.2007
na adres e-mail: mat_b@o2.pl (Mateusz Borowski)
na formularzu zgłoszeniowym: ZGŁOSZENIE

Wpisowe w wysokości 120zł od załogi należy wpłacić do podanego terminu na nr konta Automobilklubu Wielkopolski podanego w mailu potwierdzającym przyjęcie zgłoszenia

Po terminie 09.10.2007 – jeśli będą wolne miejsca na liście startowej wpisowe wynosi 150 zł od załogi.
Załogom które zrezygnują z uczestnictwa po zamknięciu listy, 09.10.2007, nie będzie zwracane wpisowe.
Maksymalna liczba uczestników to 60 załóg – o wpisaniu na listę uczestników decyduje kolejność przyjęcia zgłoszenia.

Wpisowe obejmuje koszt obiadu w trakcie imprezy dla dwóch osób (kierowca + pilot), istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób towarzyszących (15zł/os.)

Więcej szczegółów i zasady uczestnictwa w regulaminie: REGULAMIN

Poprzez fakt podpisania (wysłania) zgłoszenia uczestnik potwierdza znajomość i podporządkowanie się Regulaminowi, jednocześnie rezygnując z dochodzenia jakichkolwiek roszczeń w stosunku do organizatora i Automobilklubu Wielkopolski na drodze sądowej lub innej.

ZAPRASZAMY!!!

kask załatwiłem tylko jeden więc załatwiajcie cóś, (znajomi są na motorach w Rumunii więc trudno mi było ich namówić by nie zabrali kasków :wink: )