z serii 'jak on k**** mogl' :(

:confused: z chicago

Może niemógł kupić błotników :wink: i dlatego wyrzeźbił :wink:

moze i to badziewnie wyglada ale ze zmiana stylistyczna na takie blotniki czeto wizaly sie spore modyfikacje w silniku :exclamation: nie raz widzialem takie 6 z silnikami znacznie ponad 300km wiec to byly calkiem fajne zabawki :sunglasses:

taaa… a lysi panowie zakladaja spojelry bo maja tyle mocy ze musza ingerowac w aerodynamike :wink:

oni zakladaja te spojlery bo kazdy dodaje 5KM :exclamation: :exclamation: nie czytales nigdy poradnika mlodego tuningowca :laughing:

tylko 5 :question: :exclamation: Cholera muszę dołożyć pare spojlerków :laughing:

hehehehe - na moc wpływa dużo rzeczy tjuningowych np: brak klamek, jedna wycieraczka, super przyciemnione wszystko no i oczywiście płyta CD na lusterku wewnętrznym :grinning:

zapomniałeś o pisku z kiwającą się główką i przyklejonych wlotach powietrza

prawdziwej mocy dodaje neonowa antena

panowie a co z kolpakami w kolorze nadwozia i choinkami zapachowymi :question: :laughing:

Fakt - zapomniałem o wlotach przylepianych – a aerodynamike napewno w 100% poprawiają OWIEWKI :wink: - 15 ps jedna niema to tamto - moc.

taaa, ale powiem Wam, że ten temat już był - chodzi o te pieski, płyty, futrzaki na kanapke, neony i itp i itd… :face_with_rolling_eyes: a generalnie zrozumiałbym i pośmiał się trochę jakby śkodę rapid przerobił, ale z wielu powodów e24 jest marnym pomysłem na zabawę tego typu… :sunglasses:

Racja ------ znowu kłania się wiejski tuning - i te speszyl edyszyn :astonished:

A co chcesz od Rapidki , znasz lepsze auto bloku socjalistycznego niz skoda Coupe bo ja nie. Pierwsze punkty do licencji zrobilem jeszcze jako nastolatek na 120L, rasowanie silnika bylo w tym aucie prostrze niz ukladanie klockow LEGO…

A wiec do skody takze nie wsadzil bym pieska itd…

Ale do DAEWOO Matiz, Fiata Multipla… to juz inna sprawa.

skoda, powiadasz

http://www.crazyrussian.com/motor/pix/cars/skoda/skodahatul6lb.jpg

No tu stanę w obronie Miłosza - skoda 120 rapid jest naprawdę ładnym autem - warto zwrócić uwagę na na to że każde prawdziwe coupe - nie ma ramek w drzwiach - i ta skoda ni ma - pepiki się postarały :grinning:

taaa chłopaki, napisałem, że ja bym się nie zdziwił bo na mnie jakoś inaczej działa BMW i Śkoda… :face_with_rolling_eyes:

owszem na mnie tez, ale skoda wcale nie nagatywnie (nie mowie o tej z VW tylko starej). W dobie braku dostepu do czegokolwiek i rynkowych blokad na kazdym kroku robili o wiele solidniejsze auta niz FSO czy lada, i pokusili sie o chyba jedyne demoludowe coupe, ktore moim zdaniem wyglada co by nie bylo oryginalnie. Smiac wole sie z aut ktore w dobie dostepu do wszelkich technologii, produkuja “nowy zlom” o wygladzie nie majacym w sobie po prostu “NICZEGO”, no coz, dla mnie lista takich samochodow wcale nie konczy sie Fiacie i wszystkich markach koreanskich… Jezdziles kiedykolwiek rapidka?? wiesz jak to autko z silnikiem z tylu sie prowadzi??