Zamówienia na rozpórki do e24 ;)

Witam wszystkich zbieram zamówienia na rozpórki do 6
rozpórki na kielichy przednie , i na zamówienie tez na tylne

srednica rury ok 45 mm grubosc scianki ok 2-3 mm
zaieta w 2 miejscach ok 35 cm od kazdej strony
delikatnie , stal nei rdzewna wypolerowana na lustro :wink:
idelanie do kazdej 6

Cena 200 zl
ew tylna wg zyczen

zamówienia najlepiej na GG 1722746 ew tel 693 021 893

za kilka dni beda fotki dokladne , mozliwosc wystawienia na allegro

sie pisze, tylko najpierw foto :grinning:

foto foto :grinning:

Jestem zainteresowany :exclamation:

super, a czy ten kto robi jest w stanie zrobić to ze śrubką rzymską :question: :question: :question: bo zwykłej prostej to chiba nie chcę…

pisze sie - foto foto :laughing:

Takze bym rozwazyl po zobaczeniu zdjec - a do starego i nowego modelu rozporka bedzie identyczna ??

no wlasnie - to samo pytanie… kto ma wiedze?

i między innymi pytam o możliwośc wykonania tego ze śrubką rzymską - to zniweluje ewentualne różnice w rozstawie, pozostaje jeszcze kwestia nachylenia kielicha…

Ja poproszę do tyłu…

podbnie jak większość …fotka i .. decyzja

sa do nabycia oryginały rekodzieło to nie zawsze najlepsze rozwiązanie.

a jak ktos chce cos jeszcze to tez znajdzie na tej stronie i foty są. niestety do 6 mają tylko czerwone

też znalazłem
http://www.axontuning.cz/cz/mo.rozpery-predni-horni.php
korona czeska 1 CZK 0.1358 PLN
czyli 400 zl albo 600zl ale czeskiego nie znam :grinning:

też jestem chetny, a co z fotkami???

Tak jak zawsze :laughing:

Hmyyy może i ja bym zaczął od rozpórek :laughing: a reszte będę kompletował sukcesywnie :face_with_rolling_eyes:

No wiec panowie nie bylo mnie 2 dni a juz tylu chetnych :wink:

sprawa wyglada tak skoro taka duza liczba zainteresowanych to postawie gosciowi sprawe jasno ze na takiej ilosci to musi cene zbiorcza podac :wink:

co do pytania na temat jak jest z sruba rzymska ,oczywiscie jest to mozliwe , w zasadzie nie ma rzeczy dla tej firmy nie mozliwej do zrobienia , maja profesionalne tokarki , spawarki , gietarki, i mase konkretnych maszyn, robia wszystko , nawet podjeli sie naprawienia mojego dyfra , mam dostarczyc uszkodzana czesci i druga która z nia współpracuje wiec goscie maja fach w rekach , co do rozpurek i foto musiscie poczekac az moja bedzie wtedy pokaze foto , jesli ktos poo zobaczeniu foto bedzie zainteresowany wtedy moze okreslic sie co i jak chce miec bo ja np , bede mial rozpórke w 2 miejscach troche wygieta i przspawana do mocowan do 2 srób na macpherosonie badz 3 tego nie wiem jeszcze :wink:

co do tylnej rozpurki musze znac wymiar , w symie do kazdej 6 teczki potrzebuje wymiar ew , mozna zrobic tak ze bedzie rozpórka i mocowanie na jedna strone a drugie mocowanie nie pospawane wtedy kazdy sobie wymiar ustawi sam

Standardowym wymiarem jest odleglosc pomiedzy kolumnamu macp. np u mnie to ok 100-104 cm zalezy z jakiego punktu mierze

OK powoli zmiękczaj gościa , przy 10 szt na 150 zł powinien zejsc :stuck_out_tongue: -popytaj o tą śróbą rzymska, ,jak dla mie to może być lepsze rozwiązanie
, ale …laik jestem :sunglasses: :sunglasses:

Czyli standardzik :frowning:

Wiadomo coś w sprawie rozpórek?? :grinning: