Witam wszystkich zbieram zamówienia na rozpórki do 6
rozpórki na kielichy przednie , i na zamówienie tez na tylne
srednica rury ok 45 mm grubosc scianki ok 2-3 mm
zaieta w 2 miejscach ok 35 cm od kazdej strony
delikatnie , stal nei rdzewna wypolerowana na lustro
idelanie do kazdej 6
Cena 200 zl
ew tylna wg zyczen
zamówienia najlepiej na GG 1722746 ew tel 693 021 893
za kilka dni beda fotki dokladne , mozliwosc wystawienia na allegro
i między innymi pytam o możliwośc wykonania tego ze śrubką rzymską - to zniweluje ewentualne różnice w rozstawie, pozostaje jeszcze kwestia nachylenia kielicha…
No wiec panowie nie bylo mnie 2 dni a juz tylu chetnych
sprawa wyglada tak skoro taka duza liczba zainteresowanych to postawie gosciowi sprawe jasno ze na takiej ilosci to musi cene zbiorcza podac
co do pytania na temat jak jest z sruba rzymska ,oczywiscie jest to mozliwe , w zasadzie nie ma rzeczy dla tej firmy nie mozliwej do zrobienia , maja profesionalne tokarki , spawarki , gietarki, i mase konkretnych maszyn, robia wszystko , nawet podjeli sie naprawienia mojego dyfra , mam dostarczyc uszkodzana czesci i druga która z nia współpracuje wiec goscie maja fach w rekach , co do rozpurek i foto musiscie poczekac az moja bedzie wtedy pokaze foto , jesli ktos poo zobaczeniu foto bedzie zainteresowany wtedy moze okreslic sie co i jak chce miec bo ja np , bede mial rozpórke w 2 miejscach troche wygieta i przspawana do mocowan do 2 srób na macpherosonie badz 3 tego nie wiem jeszcze
co do tylnej rozpurki musze znac wymiar , w symie do kazdej 6 teczki potrzebuje wymiar ew , mozna zrobic tak ze bedzie rozpórka i mocowanie na jedna strone a drugie mocowanie nie pospawane wtedy kazdy sobie wymiar ustawi sam
Standardowym wymiarem jest odleglosc pomiedzy kolumnamu macp. np u mnie to ok 100-104 cm zalezy z jakiego punktu mierze
OK powoli zmiękczaj gościa , przy 10 szt na 150 zł powinien zejsc -popytaj o tą śróbą rzymska, ,jak dla mie to może być lepsze rozwiązanie
, ale …laik jestem