Zlot 18-20.5.2007- Czechy

Spotkanie bede v Vysoké Mýto 18- 19.maja w szkole przemyslowej.
Spanie was wyjdzie na kolo 25Plz na osobe na dobe, cos na jedzenie.
Reszta was niedotyczy bo idzie na nasze koszty.
U nas to jest tak: w piatek a w sobote rano sie zjezdiamy, kolo godz. 11 jedziemy na pzejazdke po kraju, odwiedzimy zamek w Litomyslu, po tym przyjazd s powrotem i gril a piwo.
Vysoké Mýto jest 80 km od Kudowej Zdroje w kierunku na Hradec Králové a Brno.
Numer Mojej komorki jest +420 603 246 701
Serdecznie zapraszamy kolegow z Polski

Super :exclamation: Nie wiem w jakim składzie przyjadę, ale na pewno przyjadę :grin:

ja mam już wpisaną tą imprezę do grafiku

Suuuuper - swietny termin! :slightly_smiling_face:

Irko - do kiedy musicie wiedziec ile osob od nas przyjezdza?

Temat przenioslem do Spotkania - tu ma lepsze miejsce

Jesli nie zdarzy sie nic niespodziewanego to jestesmy w trojke

Ja, Ewa oraz malutki Krzys w piatek na miejscu. Mozliwe , ze polaczymy to z dluzszym urlopem w Czechach.

Ja chętnie również podjadę! Trzeba się więc zabierać za przygotowanie autka :slightly_smiling_face:

Kurcze ale ktorego autka ?? czy wszystkimi 4-ema przyjedziesz ??

Zrobię losowanie :slightly_smiling_face: Jeśli zdążę z malowaniem to przyjadę niebieską 628CSi.

a przyjmiecie biednego admina z połową 6 :v:

No Macias - postaraj sie, z tych części co masz to jeszcze półtora złożysz jak sie zepniesz :grinning:
My, jeśli nic sie nie wydarzy chętnie przyjedziemy :exclamation:

Jak tylko nie będę miał egzaminów w ten weekend - jestem na 100%. Będę wiedział może do połowy kwietnia.

KotSylwester+1 lub +3.

szkoda tylko że to 2 dni więcej czasu spędzę w samochodzie no ale czego się nie robi :piwko:

Oczywiscie sie pisze :exclamation:

jak 2 dni? ja do pl. jade maxymalnie 9 godz.(525tds)

No tak ale ja jadę z Gdyni czyli na miejsce mam niecałe 1000 km, plan mam taki żeby wyjechać w piątek tak żeby na wieczór już tam być wyspać się i od soboty spotkanko :piwko: poniedziałek zrobię sobie wolny tak żeby odespać.

Przyjechaj w czwartek, mozes byc u mnie. ja i tak caly piatek przygotowuje auto na zlot
PS: ja jezdzie na Gdansk

ja dziś mam nadzieję, że mie się uda - 26 - 27 jest wyścig trochę dalej, na który się od dawna szykuję :sunglasses: ale, się strasznie będę starał :face_with_rolling_eyes:

Jaki wyścig, może jakieś szczególy?

tydzień później jest F1 w MC :face_with_rolling_eyes: Miałem się wybrać już zeszłym roku jako realizacja marzeń, ale się nie udało z wielu niepłytkich powodów :arrow_right: jak zwykle wierzę, że uda się w tym, jak będzie czas pokaże :sunglasses:

Jak ten czas leci. Juz luty,niedlugo bede maj.Chyba pomali jest czas sie zastanawiac. Narazie sie nieobowiazkowo zglosil:
Adam
Lomo (w czwartek do mnie)
Gorg
Milosz + 2
Radosc
WP
KolSylwester
Rafal
Macias?
Pawel z zona
W przyszlym tygodzniu idziemy tez nieobowiazkowo zamowic pokoje. Jak jest na zaproszeniu na naszych www. sa 2osobowe a 3osobowe.
PS: a pijecie sliwowici?