Zlot Mylin 2016 r.

Witam

Myślałem że w tym roku odpuścimy sobie Melinę ale ponieważ Kotlina chyba nie dojdzie do skutku :flushed: :sunglasses: w takim razie szybka decyzja, kto byłby chętny . Termin zostawmy taki jak był wstępnie na kotlinę i zobaczymy co wyjdzie czyli np: 26-28.08.2016. Ci co byli to wiedzą o co chodzi , dla “nowych” www.mylin.pl.

Proszę o wstępne deklaracje. Jak będzie duch w narodzie to przejdziemy do konkretów .

pozdr
Helmut

1. Mati + dzieco
  2. Kudeł + 1/2
  3. Mulas + (1)
  4. Gruby + 2
  5. darekpoznan + 2/3
  6. Rafał
  7. Miłosz + 4 i pies
  8. Bogumił
  9. Marcus_B + 1/2
  10. ponury

i inni :slightly_smiling_face:

Kudłaty by się pisał ale z jakim dodatkiem nie wiem 1 os. lub dwie dodatkowo.

Wstępnie chętnie :slightly_smiling_face: Może +1.

:pa: 3 sztuki

My napewno w troje albo czworo :piwko: :pa:

Dla mnie karimata na podłodze :slightly_smiling_face:

Wstepnie 5 sztuk + pies.

i e23 dajesz radę? :grinning:

Daje rade rowniez E28, a dyscyplina jest taka, ze co nie zmiescilo sie do lekko zamykajacego sie bagaznika zostaje. Rozmiar psa raczej wszystkim znany :slightly_smiling_face:

Nasz przyjazd na zlot w powyzszym terminie jest praktycznie pewny, niestety jest przy tym bardzo mozliwe, ze chyba pierwszy raz w moim wydaniu pojawimy sie autem bez twarzy rekina.

to, że świat się wali to wiedziałem, ale, że aż tak? :face_with_rolling_eyes:

Uspokajam, nic nie sprzedalem i wszystkie sprzety sa na chodzie. Zawioda najprawdopodobniej wzgledy logistyczne ale jeszcze nie mowie nic na 100%.

U mnie sprawa wygląda następująco, 28 sierpnia w niedzielę mam półmaraton w Warszawie więc jeśli ten termin zostanie to wpadłbym do Was w piątek i w sobotę musiałbym wrócić. W takim układzie pewnie wezmę namiot i przyjadę sam.

Bogumił 1

Marcus_B + 1 lub 2

Czyli zainteresowanie jest a więc przeklejam z zeszłego roku :sunglasses: :

Oficjalnie zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)

w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)

Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec

Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 12 zł osoba, obiad (grill) 22 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł :grinning: (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)

Spanie ceny w zasadzie zostawimy takie same:

1. Apartament dwupokojowy - 150 zł doba
  2. Apartament jednopokojowy 3 szt- 110 zł doba - 2 szt zarezerwowane
  3. pokój - 90 zł doba
  4. przyczepa - 70 zł doba
  5. dwa niedokończone apartamenty (spanie na kalimatach lub łóżkach ale bez łazienek. Łazienka do dyspozycji u nas na dole i na sali. 15 zł doba za osobę.

To tak by pokryć szambo, prądy i inne takie tam…

To by było tyle
Ja by co jestem do dyspozycji.
501038866

pozdr
Helmut

Ja będę z karimatą.

Sa jeszcze wolne miejsca?

Tak są .

Mała zmiana też co do apartamentów, zdążymy jeszcze zrobić dodatkowe dwa pojedyncze.
Więc w sumie będą trzy, jeden jest już zarezerwowany.

No to ja poprosze jeden pojedynczy :slightly_smiling_face:

Czyli zainteresowanie jest a więc przeklejam z zeszłego roku :sunglasses: :

Oficjalnie zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)

w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)

Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec

Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 12 zł osoba, obiad (grill) 22 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł :grinning: (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)

Spanie ceny w zasadzie zostawimy takie same:

1. Apartament dwupokojowy - 150 zł doba
  2. Apartament jednopokojowy 3 szt- 110 zł doba - 2 szt zarezerwowane
  3. pokój - 90 zł doba
  4. przyczepa - 70 zł doba
  5. dwa niedokończone apartamenty (spanie na kalimatach lub łóżkach ale bez łazienek. Łazienka do dyspozycji u nas na dole i na sali. 15 zł doba za osobę.

To tak by pokryć szambo, prądy i inne takie tam…

To by było tyle
Ja by co jestem do dyspozycji.
501038866

pozdr
Helmut