Myślałem że w tym roku odpuścimy sobie Melinę ale ponieważ Kotlina chyba nie dojdzie do skutku w takim razie szybka decyzja, kto byłby chętny . Termin zostawmy taki jak był wstępnie na kotlinę i zobaczymy co wyjdzie czyli np: 26-28.08.2016. Ci co byli to wiedzą o co chodzi , dla “nowych” www.mylin.pl.
Proszę o wstępne deklaracje. Jak będzie duch w narodzie to przejdziemy do konkretów .
Daje rade rowniez E28, a dyscyplina jest taka, ze co nie zmiescilo sie do lekko zamykajacego sie bagaznika zostaje. Rozmiar psa raczej wszystkim znany
Nasz przyjazd na zlot w powyzszym terminie jest praktycznie pewny, niestety jest przy tym bardzo mozliwe, ze chyba pierwszy raz w moim wydaniu pojawimy sie autem bez twarzy rekina.
U mnie sprawa wygląda następująco, 28 sierpnia w niedzielę mam półmaraton w Warszawie więc jeśli ten termin zostanie to wpadłbym do Was w piątek i w sobotę musiałbym wrócić. W takim układzie pewnie wezmę namiot i przyjadę sam.
Czyli zainteresowanie jest a więc przeklejam z zeszłego roku :
Oficjalnie zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)
w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)
Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec
Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 12 zł osoba, obiad (grill) 22 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)
Czyli zainteresowanie jest a więc przeklejam z zeszłego roku :
Oficjalnie zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)
w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)
Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec
Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 12 zł osoba, obiad (grill) 22 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)