Witam
Forum odzyskane to chciałbym dać znać że tradycyjnie kontynuujemy spotkanko u mnie.
Termin 08-10.10.2021 r.
Proszę o deklaracje.
pozdr
Helmut
Melduję się pierwszy
będziemy z małżonką!
Jestem. po paru dniach braku zasięgu, to ja może potwierdzę kto jeszcze się zdeklarował:Janusz, Mati,Darek,Mulas, i Dawid + eka koszalińska.
Teraz tylko pozostaje wydusić ze wszystkich ostateczny skład osobowy.
pozdr
Helmut
Aha jeszcze Gruby i Przemo z Wrocławia…
No i sytuacja się skomplikowała, Dawidowi dosłali ekstra termin wyścigów pokrywający się ze zlotem, pytanie czy możemy przełożyć zlot na 22-24.10.2021. (tylko ten termin wchodzi w grę ) przed listopadem ale to już byłoby chyba za późno.
Proszę o pilne deklaracje, Jak by co to ja mogę nie być osiągalny 20-27.09.2021
pozdr
Helmut
Większość…a może wszyscy potwierdzili że pasuje im termin 22-24.10.2021 r.
Czyli działamy…
Aha jeszcze Kuba z rodzinką potwierdził obecność…
pozdr
Helmut
![]()
Cześć i ja się zgłaszam 2osoby jeśli jest jeszcze miejsce … jedyny problem to nowy silnik w mojej białej aktualnie ponoć w nadchodzący weekend będzie montowany …
Oj robi się ciasno…Z synem czy kobietą???
Ja z najmlodszym.
Jak nie będzie miejsca na obiekcie to dostaniecie przyczepę, potwierdź czy będzie na 100 %
Lipa z miejscami? 2 osoby rafal i ja
W sensie ja potwierdzam na 100% nie wiem czy przyjadę e24 bo jeszcze nie jestem wyrobiony… ale na pewno przyjadę BMW, co do przyczepy to zawsze możemy się walnąć między e21 a e23 w garażu ;-).
Jeśli chodzi o pobyt to będziemy od piątku do popołudnia do soboty.
Witam
Odpowiedź taka sama jak wcześniej, raczej mamy komplet, oczywiście dla zabłąkanych owieczek gleba się znajdzie, ale to już z włąsnymi śpiworami. Do wtorku zbieram też ostateczne deklaracje ilościowe ze względu na wyżywienie (ilość obiadów, śniadań, grilli wieczornych)
pozdr
Helmut
Moze mam zly numer, ale jakos dodzwonic sie nie moge
Pisalem tez.
501038866
Ja już grzeję…obiekt…do zobaczonka jutro…
Jak zwykle dziękuję wszystkim za przybycie…pogoda nas nie rozpieszczała ale nawet daliśmy radę zrobić rajkę… to już jest postęp względem poprzedniego roku ![]()
pozdr
Helmut
dzięki Helmut za organizaję, pogoda była idealna - trzymała nas w kupie i przy jednym celu ![]()
Panowie same pozytywy forum działa spotkanie też działa i powoli człowiek dochodzi do siebie