Zlot na Melinie 2021

Witam
Forum odzyskane to chciałbym dać znać że tradycyjnie kontynuujemy spotkanko u mnie.
Termin 08-10.10.2021 r.
Proszę o deklaracje.
pozdr
Helmut

Melduję się pierwszy :smiling_imp: będziemy z małżonką!

Jestem. po paru dniach braku zasięgu, to ja może potwierdzę kto jeszcze się zdeklarował:Janusz, Mati,Darek,Mulas, i Dawid + eka koszalińska.
Teraz tylko pozostaje wydusić ze wszystkich ostateczny skład osobowy.
pozdr
Helmut

Aha jeszcze Gruby i Przemo z Wrocławia…

No i sytuacja się skomplikowała, Dawidowi dosłali ekstra termin wyścigów pokrywający się ze zlotem, pytanie czy możemy przełożyć zlot na 22-24.10.2021. (tylko ten termin wchodzi w grę ) przed listopadem ale to już byłoby chyba za późno.
Proszę o pilne deklaracje, Jak by co to ja mogę nie być osiągalny 20-27.09.2021
pozdr
Helmut

Większość…a może wszyscy potwierdzili że pasuje im termin 22-24.10.2021 r.
Czyli działamy…
Aha jeszcze Kuba z rodzinką potwierdził obecność…
pozdr
Helmut

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses:

Cześć i ja się zgłaszam 2osoby jeśli jest jeszcze miejsce … jedyny problem to nowy silnik w mojej białej aktualnie ponoć w nadchodzący weekend będzie montowany …

Oj robi się ciasno…Z synem czy kobietą???

Ja z najmlodszym.

Jak nie będzie miejsca na obiekcie to dostaniecie przyczepę, potwierdź czy będzie na 100 %

Lipa z miejscami? 2 osoby rafal i ja

W sensie ja potwierdzam na 100% nie wiem czy przyjadę e24 bo jeszcze nie jestem wyrobiony… ale na pewno przyjadę BMW, co do przyczepy to zawsze możemy się walnąć między e21 a e23 w garażu ;-).
Jeśli chodzi o pobyt to będziemy od piątku do popołudnia do soboty.

Witam
Odpowiedź taka sama jak wcześniej, raczej mamy komplet, oczywiście dla zabłąkanych owieczek gleba się znajdzie, ale to już z włąsnymi śpiworami. Do wtorku zbieram też ostateczne deklaracje ilościowe ze względu na wyżywienie (ilość obiadów, śniadań, grilli wieczornych)
pozdr
Helmut

Moze mam zly numer, ale jakos dodzwonic sie nie moge :grinning: Pisalem tez.

501038866

Ja już grzeję…obiekt…do zobaczonka jutro…

Jak zwykle dziękuję wszystkim za przybycie…pogoda nas nie rozpieszczała ale nawet daliśmy radę zrobić rajkę… to już jest postęp względem poprzedniego roku :sunglasses:
pozdr
Helmut

dzięki Helmut za organizaję, pogoda była idealna - trzymała nas w kupie i przy jednym celu :laughing:

Panowie same pozytywy forum działa spotkanie też działa i powoli człowiek dochodzi do siebie