zlot w Toruniu?

sorrki, chyba gdzieś mi się rzucilo w oczy o zlocie w Toruniu :face_with_rolling_eyes:
Jest jakis termin? Miałbym tylko 115 km. Może bym pogonił księżniczkę :laughing:

30 kwietnia majówka w Toruniu

dzięki :exclamation: :exclamation: :bulb:
i sorki za pomyłkę i umieszczenie w forum użytkowników i miłośników

tak wiec Krysti - do zobaczenia w Toronto :laughing:

a nie jest to 29 kwiecień ?

A kto przyjeżdża na majówkę?

heh mnie jak się uda to bede - ale na pewno nie e24 - nie wyrobie sie i nie mam zamiaru się wyrobić - roboty jest masa :sunglasses:

mam nadzieje ze bede - inaczej - chce byc - auto mysle ze bedzie gotowe! :slightly_smiling_face:

aby napewno 30 tego (- przecie to niedziela) :face_with_rolling_eyes:
I co tak w poniedziałek rano do pracy… :laughing:

29 kwietnia

http://bmw.isp.net.pl/zloty/maj2006/program.html

jeszcze mam pytanie - rezerwujemy miejsce jak zwykle przez Koszalin czy sami? Jesli sami to przydalaby sie wstepna lista obecnosci w celu okreslenia ilosci miejsc…

Okreslanie się dwa miesiące przed piknikiem nie ma sensu. A kto ma być to z pewnością będzie :bulb:

A co robisz?

moje sześć robi się na bóstwo - czyli blacharka, lakier, tapicerka itp … czyli remont zacząłem - najwyższa pora. :sunglasses:

O Boże i co teraz robić :astonished: :face_with_rolling_eyes:
Wziąć się za remont blacharki? - chyba bym się wyrobił…
A może się wstrzymać.. (Będzie już sucho po zimie)
i dopiero po zlocie - i konsultacjach specjalistów :idea:

moje 6 odkąd ja ją mam zimy nie widziało i raczej nie zobaczy :sunglasses:

I tak trzymać Mareczku, moje niestety pół zimy przestało pod gołym niebem w warsztacie. :cry:

A moje e24 widziało już nie jedną zimę :grinning: Wrażenia niezapomniane :grinning: Jazda po plaży 160 km/h i boki tak po 200-250 metrów :laughing: Już nie mogę doczekać się nastąpnej zimy. :laughing:

Moja zimuje w garażu. Na uszko cos mi tam jesienią szeptała, że mrozu za bardzo nie lubi… :slightly_smiling_face:

Wracając do tematu …
Może ktoś mi napisze o co chodzi z tą majówką, bo nigdy tam nie byłem i nie do końca rozumiem…
z tego co widzę na zdjęciach, w programie i to co słyszę od ludzi to jest tak:
-przyjeżdzamy
-pijemy
-palimy gume
-pijemy
-jaramy laka
-pijemy
-podgrzewamy dętkę
-pijemy…

-wracamy do domu.
chciałbym się dowiedzieć co Was tam ciągnie to może łatwiej będzie mi zająć jakieś stanowisko w sprawie wyjazdu…(pewnie moja buńka nie będzie gotowa, więc autobus …)

:smiling_imp: przyjemny program :astonished: