04.07.2015r ZLOT

W związku z tym, że od lat nie zorganizowaliśmy Zlotu Miłośników serii E24. Chcę zaproponować, żebyśmy wzięli udział w zlocie z użytkownikami forum BMW Klub Polska w którym dla właścicieli aut poniżej 1990r obowiązuje zniżka wpisowego 50% a dla aut poniżej 1980r 100%. Byłem na takim zlocie w zeszłym roku co bardzo sobie chwalę. Jestem w trakcie ustalania utworzenia osobnej klasy w konkurencjach motorsportowych.
Serdecznie namawiam zupełnie bezinteresownie :slightly_smiling_face: Może uzbiera się kilka wyścigówek, wówczas zrobimy klasę classic sport i klasę classic….
Poniżej linki:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=266089&p=1995569#p1995569

Na zachetę film z zeszłego roku…
Ogarniamy jeszcze nocleg, który bedzie prawdopodobnie w Puławach.

jak sie wyrobie z remontem a wyrobie sie na pewno to sie zjawie. Chetnie poznam Fanów e24;-) i nie tylko…:wink:

..ale czy dojadę :face_with_rolling_eyes: …może być na lawecie?

Jak się zbierze klasa do ścigania to będę na 100%.

Wszystko zależy od nas samych. W próbie jeździmy osobno, więc każdy jedzie jak chce. Tak na marginesie moja szóstka w zeszłym roku zdobyła II miejsce za najładniejsze auto zlotu :slightly_smiling_face:

Ps: organizator bardzo przychylny jest dla klasyków. Niebawem będzie internetowa ankieta rejestracyjna.

No dobra, przekonałeś mnie :wink: Zgłaszam się.

I tak trzymać :piwko: Dla głodnych nagród; w zeszłym roku były dwie główne nagrody w postaci kpl opon MICHELINE, wołczery na części BMW i w ogóle super atmosfera…

Adam

Rozumiem że chętni na przyjazd E24 , ale bez ścigania również mile widziani :grinning:

Oczywiście :sunglasses:

Ruszyły zapisy.
http://www.bmw-klub.pl/zlotforum/

Ktoś z forum ma zamiar się pojawić? Docelowo miałem przyjechać E36 ale jak będzie szansa na utworzenie klasy Classic to biorę E24.

Planuje przyjechać, E24

Aktualna lista 6.com.pl

1. Bartolommeo
  2. PiotrMatusz
  3. Łyżwa
  4. Paweł
  5. Mariusz76a
  6. Adam
  7. Bogumił
    8…
    9…

Przewidziany jest nocleg przez BMW Klub Polska w Lublinie ale my w naszym gronie możemy sobie zorganizować np. w Puławach czy Dęblinie, żeby móc sobie popiwkować i powspominać minione czasy :piwko:

ja będę e23

1. Bartolommeo
  2. PiotrMatusz
  3. Łyżwa
  4. Paweł
  5. Mariusz76a
  6. Adam
  7. Bogumił
  8. Krystekp
  9. Gorg ( jako menager :slightly_smiling_face: )
    10…

Termin niestety pokrywa sie z Rajdem Polski :cry:

Ze spraw fajnych; będzie ekipa, która filmować i fotografować będzie nasze rekiny…
Ps: chłopaki maja drona :]

Aktualna lista

1. Bartolommeo M535i
  2. PiotrMatusz 635 CSi
  3. Łyżwa 635 CSi
  4. Paweł 635 CSi
  5. Mariusz76a 635 CSi
  6. Adam E24 i E23
  7. Bogumił E12
  8. Diesel E28
  9. Krystekp E23
  10. Gorg Moderator :wink:
  11. Lukaz E28
    12…

Jeśli będziemy chcieli wziąć udział w próbie sprawnościowej i konkursie 1/4 mili, to sponsorzy i BMW Klub Polska przewidzieli nagrody w klasie CLASSIC :slightly_smiling_face:

A ja tam przeczytałem regulamin z którego wynika że pojazdy starsze niż 25 lat dostają 50% zniżki (patrz pkt 21). A starsze niż 25 (!) lat 100% (patrz pkt 22). To ja wybieram pkt 25 i zgłaszam się bez rejestracji i powołując się na pkt 22 nie płacę …dobrze kombinuje? :slightly_smiling_face:

1. Zainteresowani uczestnictwem w zlocie wypełniają formularz rejestracyjny na stronie internetowej BMW Klubu Polska.
  2. Opłata za uczestnictwo w Zlocie w kwocie 120 zł (stu dwudziestu złotych) pobierana jest od zarejestrowanego uczestnika zlotu i nie podlega zwrotowi.
  3. Pojazdy starsze niż 25 otrzymują 50% rabat na uczestnictwo w Zlocie.
  4. Pojazdy starsze niż 25 otrzymują 100% rabat na uczestnictwo w Zlocie.
  5. Zadatek za uczestnictwo w wysokości 50zł należy uiścić za pomocą przelewu bankowego na konto: BMW Klub Polska Warszawa Bank PEKAO SA, I Oddział w Warszawie Konto nr: 65 1240 1037 1111 0010 0262 6045
  6. W tytule przelewu należy wpisać: Zlot Ułęż, Imię, Nazwisko, nazwa użytkownika na forum.
  7. W przypadku chęci uczestnictwa w Zlocie bez uprzedniej rejestracji oraz wpłacania zadatku opłata za uczestnictwo wynosi 200zł (dwieście złotych).

Brak kontroli moderatora :wink: Ale na pierwszej stronie jet ok…

Zlot_01.jpg

Zlot_01.jpg

Zlot_01.jpg