W związku z tym, że od lat nie zorganizowaliśmy Zlotu Miłośników serii E24. Chcę zaproponować, żebyśmy wzięli udział w zlocie z użytkownikami forum BMW Klub Polska w którym dla właścicieli aut poniżej 1990r obowiązuje zniżka wpisowego 50% a dla aut poniżej 1980r 100%. Byłem na takim zlocie w zeszłym roku co bardzo sobie chwalę. Jestem w trakcie ustalania utworzenia osobnej klasy w konkurencjach motorsportowych.
Serdecznie namawiam zupełnie bezinteresownie Może uzbiera się kilka wyścigówek, wówczas zrobimy klasę classic sport i klasę classic….
Poniżej linki:
Wszystko zależy od nas samych. W próbie jeździmy osobno, więc każdy jedzie jak chce. Tak na marginesie moja szóstka w zeszłym roku zdobyła II miejsce za najładniejsze auto zlotu
Ps: organizator bardzo przychylny jest dla klasyków. Niebawem będzie internetowa ankieta rejestracyjna.
I tak trzymać :piwko: Dla głodnych nagród; w zeszłym roku były dwie główne nagrody w postaci kpl opon MICHELINE, wołczery na części BMW i w ogóle super atmosfera…
Przewidziany jest nocleg przez BMW Klub Polska w Lublinie ale my w naszym gronie możemy sobie zorganizować np. w Puławach czy Dęblinie, żeby móc sobie popiwkować i powspominać minione czasy :piwko:
A ja tam przeczytałem regulamin z którego wynika że pojazdy starsze niż 25 lat dostają 50% zniżki (patrz pkt 21). A starsze niż 25 (!) lat 100% (patrz pkt 22). To ja wybieram pkt 25 i zgłaszam się bez rejestracji i powołując się na pkt 22 nie płacę …dobrze kombinuje?
Zainteresowani uczestnictwem w zlocie wypełniają formularz rejestracyjny na stronie internetowej BMW Klubu Polska.
Opłata za uczestnictwo w Zlocie w kwocie 120 zł (stu dwudziestu złotych) pobierana jest od zarejestrowanego uczestnika zlotu i nie podlega zwrotowi.
Pojazdy starsze niż 25 otrzymują 50% rabat na uczestnictwo w Zlocie.
Pojazdy starsze niż 25 otrzymują 100% rabat na uczestnictwo w Zlocie.
Zadatek za uczestnictwo w wysokości 50zł należy uiścić za pomocą przelewu bankowego na konto: BMW Klub Polska Warszawa Bank PEKAO SA, I Oddział w Warszawie Konto nr: 65 1240 1037 1111 0010 0262 6045
W tytule przelewu należy wpisać: Zlot Ułęż, Imię, Nazwisko, nazwa użytkownika na forum.
W przypadku chęci uczestnictwa w Zlocie bez uprzedniej rejestracji oraz wpłacania zadatku opłata za uczestnictwo wynosi 200zł (dwieście złotych).