w eliminacjach F1 w polsacie mówili, iż a dniach 17-19.08.2007 na lotnisku bemowo będzie gościło BMW-SAUBER-F1-Team może się jakoś zorganizujemy i zrobimy spotkanie
chociaż najfajniej by było jakbyśmy mogli wjechać do środka ![]()
NIezły pomysł, do tego mam blisko, byłoby grzechem jeżelibym się nie pojawił ![]()
oooo, nie słyszałem o tym, a co to ma być, jakiś pokaz czy co, ja z dzika chęcią bym sie zjawił
no to w takim razie ja jestem bankowo, rzeczywiście fajnie byłoby spotkać się w większej grupie, co wy na to
?
sie niestety będę urlopował niestety i chyba nie zrezygnuje z tego… ale może
nie wiem, dziś mi się chce odpocząć za wszelką cenę wsiąść na dwa moto i pojechać w polsze ![]()
A wie ktos jaka jest “specyfika” tej imprezy? Czy sa jakies ograniczenia np. na liczbe odwiedzajacych, bilety ktore trzeba wczesniej kupic itd., czy po prostu otwarta impreza (moze byc wtedy niezly mlyn
) Bo zasadniczo ciekawa sprawa (chocaz ja tez w tej okolicy jakos na urlop, ale moze by sie udalo).
nie pytałem się kogo to nie interesuje, tylko kto będzie ![]()
p.s.
a znając życie to pewnie będzie niezły młyn ![]()
ja jestem w sobotę skoro świt ![]()
dziś (gdzieś w TV) usłyszałem, że wstęp wolny. ![]()
Sam nie wiem, czy to dobrze? ![]()
też nie wiem czy to dobry pomysł mając na uwadze, że od pojawienia sie Kubicy w mgnieniu oka przybyło “sympatyków” i “znawców” tegoż sportu czego zapewne rezultatem będzie właśnie szczelne wypełnienie płyty na lotnisku Bemowo… no ale cóż, ja i tak będę ![]()
Znaczy sie chyba trzeba zabrac ze soba lornetke ![]()
albo kija jagiego ![]()
Ja powinienem dojechać z kolegą (120D
) już w piątek.
Zobaczymy jak się potoczy, bo on musi wracać, a ja może i bym nawet do niedzieli - jak coś wymodzę z noclegiem ![]()
EDIT:
Jednak coś wykombinowałem i zostaje do soboty na pewno. ![]()
A może wystartujemy jako drużyna w pitstopie ![]()
KLIK
[ Dodano: 16-08-2007, 22:22 ]
I co jedzie ktoś??
Ja powinienem być ok 12-13 w Wawie.
[ Dodano: 18-08-2007, 20:22 ]
No i byłem. Nikogo nie spotkałem. Choć nie dam sobie głowy obciąć, że w piątek ok 14 nie przemknął mi Macias
Na pewno nie miał klubowej koszulki i duże okulary, więc nie byłem pewien…
A ludzi było w …
Kolejka kilometrowa i przez jakieś 2 godziny nawet się nie ruszyła ![]()
No to chociaż z zewnątrz trochę popatrzyłem ![]()
Zgrabny motorek:
I pupcia:
I to co najlepsze:
Nawet udało mi się dźwignąć koło. Waży z połowę tego co w mojej e23 ![]()
W związku z tym, że kolejka ani drgnie a ochroniarze mówili, że co najmniej z połowa tego co stoi niech zapomni, że wejdzie.. padła decyzja: Wracamy
![]()
A wracając (w Płońsku) udało mi się namierzyć coś restaurowanego:
na moje oko to NISSAN
wtedy to jeszcze był DATSUN ![]()
Nissan 280zx jezdziłem takim z motorem 2.8 był tez pod nazwa Datsun jakos tak
Mi jakoś - jeszcze z przedszkola
została w głowie nazwa Nissan Datsun.
To może wyjaśni więcej
.
A a propos F1 to największe wrażenie na mnie zrobiła ta przeogromna ilość tworzyw sztucznych (Kevlar, itp). No poza dźwiękiem silnika -oczywiście ![]()