17 XII 05 - Przedświąteczne spotkanie w Lotosie ;-)

Witam wszystkich serdecznie, uchwalono, że spotykamy się jak co roku, ostatni raz w tym roku, przed Świątecznie i w ogóle z okazji nowego roku, którego jeszcze nie ma :exclamation:
W Lotosie ( :laughing: ) każden krawat wie gdzie to, dla dalszych: róg Sobieskiego i Chełmskiej… najbliższa sobota (17.XII.2005r.) godzina 18 :exclamation: Lotos czynny jest tylko do 22.00 dlatego wczesna pora :wink: Miejsce dobre i tanie, na jedzenie i chlanie :sunglasses:

Chętnych proszę o dopisywanie swojego uczestnictwa :sunglasses: kwestia poszerzenia rezerwacji stolikowej :wink:

Potwierdzam przybycie :bulb:

ja będę obowiązkowo sie wie :slightly_smiling_face:

ja też :sunglasses:
napijemy się we trzy :laughing:

na 98% będę czwatry :laughing:

na 95% bede piątym kołem u wozu… :slightly_smiling_face:

Ciekawe kto bedzie 6-tym 6-owiczem :face_with_rolling_eyes:

szósty :laughing:

czyli musisz przybyć z kimś albo 2 razy :sunglasses:

MarekMk1 - a co z toba :slightly_smiling_face: ?

A ja jak zwykle nie przyjdę :wink:
Nie wiem jeszcze panowie, ale dajcie mi szansę nie spie… Chciałbym wszystkich zaskoczyć :astonished: i być tym 6-stym :sunglasses:

To to ??
http://www.restauracjalotos.pl/
:confused:

Jak miło, to ja bede szósty, hip, hip hura :laughing: I tak lubie :wink:

czy ktos moze potwierdzic lub zaprzeczyc?

Mysle że to to, chłopaki pojechali po całości :sunglasses:

bylo milo (choc dla niektorych krotko :slightly_smiling_face: i jak zwykle owocnie - bedzie do pogadania mysle na pierwszym zlocie wiosennym. Koniec i bomba, kto nie byl ten traba :slightly_smiling_face:

Dokładnie :bulb:

:cry:

Co tam, 2% Ci zabrakło? :wink:

Ta, nieopatrznie zgodziłem sie na malutkie, ktuciutkie (dosłownie chwilka) zakupy świąteczne… :oops:. Zgadzałem się na tęn momęcik o 1100 i już o 2130 byłem w domu :face_with_rolling_eyes: