3,5 turbo a 3,5 pare wyjaśnień (różnice i LPG)

powiedzmy, ze ten gaz to NO2 :wink:

ja caly czas o NO2 a Wy o czym??

żarcik , Tabu to tabu nie wiem nie wiedziałem nie orientuje sie;) juz nie pisze;)

ale wg mnie…

Jak ktos lubi to prosze bardzo, jak nie to nie :slightly_smiling_face: tolerancja pełna :smiling_imp:

Czyli TABOOOO i po kłopocie :wink:

Ja tam śmigam na gazie i sie niemartwię :slightly_smiling_face: Pewnie jakbym żadko wyciągał auto z garażu to bym nawet o gazie nie myslał. Ale ja używam mojej na codzień i to sporo :sunglasses: niestety coś za coś wiadomo :confused: dużo jeżdzę i jesli bym tankował beznynke… nawet boje sie pomyśleć .
50 litrów * 3.70 (pb 98)= 185 pln :shock:a to starczyło by Mi na dzień- góra dwa :exclamation: Dlatego na beznynce jeżdze w soboty i niedziele :slightly_smiling_face: Zrobiłem już ponad 100 000 na gazie i jest ok :smiling_imp: mam nadzieję że będzie tak dalej :smiling_imp:

Ja też mam instalację gazową, ale nigdy więcej nie będę miał :exclamation: W ogóle w motorze M30 gaz to nieporozumienie, a w 3.5T, to wogóle porażka :exclamation:

nie piszmy o tym… proszę.

:laughing:

ja też używam gaz żeby było taniej, do czajnika ale piekarnik mam już na prąd :wink:

prosiłem… :face_with_rolling_eyes:

moze po prostu oddzielic temat w momencie jak sie zaczal o gazie? obie strony beda happy :wink:

Ta 745 wygląda całkiem całkiem

Może jakaś zrzuta?

Xavier bieże skóre, ktoś z was myślał chyba o przęłożeniu klimy…
a ktoś o silniku, mam dwa garaże, w jednym da sie wyciagfarke do silnika zolozyc, obydwa z kanalami to mozna silnik wymieniac na miejscu .

hehehe

No dobra, to ja już wszystko wiem, siódemkę sprowadził Adam z Łodzi od M6… :wink: cena to około 19 tysi… :confused: - chyba muszę odpuścić choć bardzo, ale to bardzo chciałbym motor… :face_with_rolling_eyes:
Rozmawiałem z nim, powiedział, że auto w jest bdb stanie, w silniku co trzeba było to jest porobione i generalnie nie ma się do czego przypiąć - top fajnie, jeśli ktoś szuka takiego auta to jest to godne polecenia, ale jak na siekierkę to za drogo :face_with_rolling_eyes:

to na co chce wylicytować ją Adam? …bo widziałem że licytuje

na podbicie ceny:)

oooooo nie ladnie

licytował bo była maluśka cena, a minimum nie było określone… :face_with_rolling_eyes:

Nie narzekaj, wszystkie Twoje części licytowałem na podbicie :wink:

to się nazywa kolega :wink:
Jak będę coś sprzedawał wielkiego to trzymaj kciuki żeby się nie okazało, że wygrałeś :sunglasses:

Siewie :exclamation: