Dziś w samo południe moja 6 zmieniła właściciela. Nie ukrywam, że żal mnie ogarnął jak zobaczyłem, że odjeżdża nią ktoś obcy, ale jednocześnie cieszę się bo ten “obcy” to mój bardzo dobry znajomy, z którym pracuę więc będę swoją beemkę często widywał.
PS. 301 dni byłem jej szczęśliwym posiadaczem
PS2. Pozwolę sobie jako bierny obesrwator - prawie jak dotychczas uczestniczyć w życiu formum.
PS3. Wszystkim byłym/obecnym/przyszłym 6 ownerom życzę powodzenia i samych przyjemności z obcowania z E24!!!
Powód życiowy - za 2 tygodnie rodzi mi się druga córka, musiałem dokupić kolejne (3cie) auto i żona mnie przekonała, że powinniśmy nieco zmniejszyć naszą flotę. Temat podchwycił mój kumpel z pracy, no i męczył mnie parę miesięcy aż w końcu uległem. Trochę a nawet bardziej mi szkoda, bo to była niezła sztuka. No ale może za jakiś czas wrócę tu z nową czyt. inną 6stką.
Dzięki Gorg - będę miał w domu już 3cią babkę
Apropos pamiętam nasze pierwsze (chyba jedyne) spotakanie, kiedy to na gorąco oglądaliście z Adamem mój wówczas świeży nabytek
tak bylo - ale to jakieś 300 dni temu… - stare dzieje, za czasów kiedy miałeś jeszcze szósteczkę - pamiętasz? hehehe (ziarcik taki kiepski) powodzenia Marek i wpadaj tu czasami - pozdro
Niewiele musiałem przy swojej robić - albo inaczej nie rozkręciłem się na dobre z inwestycjami, więc wyszedłem na swoje. Wziąłem parę złotych więcej niż mnie kosztowało auto + wydatki na zawieszenie, nerki i jakieś tam naprawy eksploatacyjne.
Z tym dzieckiem jako powod to sie powoli robi standard. Ja bede bardzo dumny mogac wozic swoje dzieci e24 i co jak co tylne siedzenia akurat do tego sa bardzo dobre i nie zaciasne, gorzej jak urosnie
Ja również byłem dumny jeżdżąc z moją córką 6stką - ona jeszcze bardziej Poza tym mając 2.5 roku bezbłędnie rozpoznaje inne auta z szachownicą na ulicy
A co do tylnej kanapy to też wydaje mi się, że dla dużych dzieci jest idealna - wygodne kubełki, ale ZUPEŁNIE nie nadaje się do montowania tam fotelików dla maluchów - po zamontowaniu tam fotelika nie ma już miejsca na normalne ustawienie fotela pasażera, tak by się tam zmieścił