6.com.pl w TV

pojawiają się czasem na ten temat jakieś wzmianki więc może oddzielny temat…
Myślałem o tym sporo i wymyśliłem, że niewiele mamy do zaoferowania telewizji (oczywiście z ich punktu widzenia) i teraz moje uzasadnienie… (do bólu obiektywne)

W jakich okolicznościach 6 może pojawić sie w telewizji??

• do rozwalenia jak w TOP GEAR - naszej telewizji na to nie stać (i kto odda swoje 6 do rozwałki ? :slightly_smiling_face: )
  • jako young timer np. Motor Vision Classic - ale u nas to duże fiaty itp. i był nawet program “Legendy PRL”
  • jako obiekt tuningu - myślę jednak, że więcej osób chce obejrzeć , jak przykkleic brewki do seicento a showcary wszelakie to chyba nie dla starej 6 tylko raczej dla nowej.

Od drugiej strony patrząc to jak klub miłośników moze pojawic się w TV??

• relacja ze zlotu - tylko niestety tv stawia na ilość czyli DUŻE zloty (garbusy itp) gdzie jest w czym wybierać i jest tłum ludzi bo jak nie samochód to jakąś d… da sie nakręcić i oglądalność jest
  • relacja z rajdu - czyli w naszym przypadku POWAŻNY rajd zabytków na który chyba nie bardzo są samochody jeszcze w naszych szeregach (przed '80 w idealnym stanie)
  • relacja ze spotkania miłośników marki - moglibyśmy się pojawić jako perełka wśród miłośników BMW, ale niestety przeciętni kierowcy, widzowie, i ludzie uważają fanów BMW za $@#$@%$%… i relacje jakie widziałem zazwyczaj dotyczyły kolejnego wypadku na zlocie wariatów drogowych BLA BLA BLA… M-power z Torunia kiedyś miał taką wtope chyba… wiec to tez nie dla nas

A teraz najważniejsze

CZY CHCEMY BYĆ W TELEWIZJI ???
uff… wydusiłem to z siebie

a moze jednak nie. Pewnie M power Club czy klub GOLFA chce. Czyli auta z brewkami i sportowa koncowa.:slight_smile: Moim skromnym zdaniem… fani pieknych aut i hobbysci BMW dobrze wiedza o nas.

dokładnie, nie wiem skąd dylematy :sunglasses:

Ja cały czas kombinuje zrobienie programu o odnawianiu szóstki ale teraz z braku czasu sie za to nie zabiorę a poza tym ta którą mam jest w zbyt dobrym stanie :grinning: Ale powoli szukam M635 w stanie do remontu i wtedy aktualna pójdzie do nowego właściciela i będzie program do TV :slightly_smiling_face: Taki chytry plan na wiosnę.

Tak poza tym to pomimo że jeszcze nie jeździłem swoją dużo to już na każdym kroku spotykam się z dużym zainteresowaniem. Można się poczuć jak w reklamie werters oryginal, i co najlepsze to jak spotykam drugi raz człowieka co mu się szóstka bardzo podobała, to już słyszę że oglądał szukał na necie, widział do kupienia :slightly_smiling_face: To jest jednak choroba zaraźliwa :smiling_imp:

Pozdrawiam
radosc

Jak tam choroba :face_with_rolling_eyes: Nałóg, epidemia :smiling_imp:

Ja tam długo się nie udzielam, ale moim zdaniem to na h..j nam jakiś Zientarski czy telewizja, jak kiedyś przyjdą sami to ok. jak nie to kij im w oko, . Jeśli któryś z nas ma 6 w idealnym stanie to teraz są Legendy Motoryzacji, a wtedy wszyscy chętnie pooglądamy.

W pełni popieram Helmuta i takie same wnioski wyciągnąłem, a dylematy i temat wyszły, bo znowu ktoś wspomniał o Zientarskim i jakiś czas temu ktoś pisał o tv w Koszałkowie…

narazie cieszmy się że discovery puszcza ten program o kupowaniu i sprzedawaniu młodych klasyków:D

ale ja NIE trawię tego prowadzącego :face_with_rolling_eyes:

dlaczego - gość dość ciekawie opowiada - widać że wpływ na jego styl gadania, miał Wołoszański (ten typek z sensacji XX wieku) - ja osobiście nie mam zastrzeżeń do tego programu :sunglasses:

generalnie z dwóch podstawowych powodów:

1. te głupie miny i wymachiwanie łapkami, :laughing:
  2. jak prowadził legendy prl-u, to pominął bardzo wiele naprawde ciekawych informacji… :face_with_rolling_eyes:

Przynajmniej jakiś “osobowy” sposób prowadzenia programu a nie jeżdżący samochód i głos z poza ekranu, jednego i tego samego lektora. A co do informacji to, moim zdaniem, “lepszy rydz niż nic” …

Pozdrawiam
radosc

hehe - toć to pisze że ma styl mówienia ala Wołoszański - ale mnie osobiście to nie przeszkadza - formuła programu jak i sam program jest bardzo ciekawy - dla mnie osobiście to jeden z najlepszych programów TVN-TURBO. (może dlatego że interesują mnie starocie :roll:) - ale faktem jest, że brakuje mi Motorvision Classic :frowning:

Macias , jak denerwuje cię pan “młody Wołoszański” to co powiesz o tym Piź…elcu z Rentgena :slightly_smiling_face:

tutaj to poprostu szkoda słów (na wszystkich trzech :face_with_rolling_eyes: )