628 Poznań

Nie wiem, czy link zadziała bo to zamknięta grupa na fb ale jest do sprzedania 628 w Poznaniu - 628csi 1981r skrzynia biegów automat środek auta skóry jak nowe więcej pod numerem telefonu + 48 502 972 472 cena 28 500 zł przebieg 195 000 km

Środek to 0111 Gobibeige?

Wszyscy się tym autem zachwycają, bo na fotkach faktycznie wygląda fajnie, ale kolor auta jest nieoryginalny (oryginalny podobno złoty) i zdjęcia są na tyle słabe że tego nie widać, ale auto wymaga mniejszej lub większej pracy blacharsko lakierniczej. Poza tym pierwsza cena auta (u poprzedniego właściciela) to ok 23k jak dobrze pamiętam - kolejny handlarzyna chce się szybko dorobić… A auto stoi już ładnych kilka miesięcy więc takie super chyba nie jest bo juz dawno by poszło

też mi się tak wydawało, że jakby to była okazja, to już dawno ktoś by ją “przytulił” :wink:

Oglądałem to auto jeszcze u osoby która je ściągała, lakier jest właściwie do zrobienia od nowa poniewaz ma pełno płytkich rys, moze jest juz wypucowany i tego nie widać, dodatkowo widać ze juz byl robiony, widać wspawane kawałki blach…

Myślę, że to całkowicie dyskwalifikuję to 40 letnie auto. Całe szczęście, że można jeszcze kupić sobie nową budę w ASO w razie czego.

tak czytam te posty i się zastanawiam, czego oczekujecie po E24 za niecałe 30k pln :??: