A car is reborn, i pytanie o nowy dział...

Sciagam A racing car is reborn, program z discovery, o odnawianiu 6 :sunglasses: zastanawiam sie gdzie mozna go wrzucic (2,5GB), zeby cale forum skorzystalo jesli chce. A tak a propo, moze utworzyć nowy dział, Zdjecia i filmy?? bedzie wiekszy porzadek..

ooo to napewno będzie ciekawe - tylko gdzie to upakować :question: :sunglasses:

A to nie odnawiali przypadkiem Jaguara E-Type? Szukam i szukam i nic o o odnawianiu 6 nie znajduję. Tak czy owak warto gdzieś ten filmik podrzucić.

Pozdrawiam
radosc

No zgadzam sie było coś o odnawianiu E-type ale niestety o 6 nic sobie nie przypominam ale człowiek jest omylny:D. Ten program to był z tej serii co budowali kopie kobry, samolot itp.

No dobra, a na czyim serwerze stoi forum? mozna zrobic zrzutke na dysk i bedzie.

Major roześlij płytki za pobraniem.

:cry: dysk mi padł perfidnie, wszystko poszło w gwizdu, nawet nie zdarzylem obejrzec zadnego odcinka :cry: co za niefart

uuuu… ale jak już ściągniesz ponownie to proponuje wysłać do Maciasa a on wstawi na serwer :wink:

Mysle ze to nie bylo o odnawianiu ale “A car is born” o powstawaniu nowej szóstki z discovery. Np tutaj info o tym:

http://www.dvdes.ch/product_info.php/manufacturers_id/100132/products_id/1000039568

Pozdrawiam
radosc

cholera, cos wlasnie tez mnie zastanawiało ze nie widziałem na Discovery nic o E24, linka dostałem od znajomego, mowil ze jest o odnawianiu 6, sciagne jescze raz, jak beda jakies urywki o E24 to chociaz to postaram sie wrzucic, :flushed: myslalem ze cała seria jest o E24, wprowadził mnie kurde siurek w bład :smiling_imp: jeszcze raz sorry, Radosc powinien dostac jakas pochwałe :slightly_smiling_face:

to o powstawaniu newej 6 to mam nagrane, ale być może mogło też chodzić o odnowę starej 6. na discovery jest taka nowa seria o odbudowie youngtimerów “fani czterech kółek” :sunglasses:

ta nowa seria to chyba coś pojazdy marzeń czy coś w tym stylu po ichniemy to chyba Dream Machin.W każdym programie reontują jakąś bryke widziałem jak robili jakieś ferrari, 3X Mini cuper, i replike cobry

też jest taki program :twisted:, ale tam remontują auta, nie licząc się z kosztami, a w tym o którym ja mówię, gościu ma 1000 funtów, kupuje stare, auto i z tego co mu zostanie musi zrobić remont. odnawiano tam min. golfa mk1, mini, porsche 924, forda capri, a ostatnio mercedesa beczkę… :sunglasses:

Ooo niezłe:) Coś dla nas.

Z tego co wyczytałem to robili:

Forda Capri 1.6
Peugeota 205GT
Austina MINI
BMW e30 325i touring
MGB GT
Porsche 924
Saaba 900T
Suzuki SJ410
Toyote MR2
VW Golf GTI
Garbiego

Sciagne najpierw BMW:)

Na discovery najblizszy odcinek:

"FANI CZTERECH KÓŁEK

(Wheeler Dealers)
serial dokumentalny
Emisja: 2005.10.21 21.00 DISCOVERY CHANNEL

Mike Brewer kupił Toyotę MRII, która wymaga interwencji mechanika Edda China. Ekspert zaczyna od remontu nadwozia i karoserii. "

Pozdrawiam
radosc

no ten facet to chyba mieszka w necie :grinning:

a tak a propos, moze nowy dział nie bedzie zlym pomyslem?? ja moge powrzucac troche filmikow :wink:

ja jestem bardzo za!!!bo jak mam coś szukać i ściągać to po pięciu minutach mi się już nie chce.Głupiego prospektu z alpiną szukałem na necie godzinę i nie znalazłem :flushed: a było na forum heheheh :flushed: trzeba jeszcze bład na stronce naprawić, a mianowicie kolory nadwozia nie chcą wejść i wychodzi bład 404.Kategoria DOWNLOAD mile widziana-full respect :smiling_imp:

Łeee nowa…

…dyskryminacja :smiling_imp: