akumulatorki w desce rozdzileczej

chce w swieta rozebrac deske i wymienic w niej akumulatorki.. instruktaz jak to zrobic mam, tylko chcialbym miec juz nowe coby je tam wlozyc… moglibyscie mi powiedziec nazwe do odczytania w sklepie badz poproszenia, bo ni cholery nie wiem co to tak konkretnie jest? :slightly_smiling_face: bo w swieta to moge dostac conajwyzej prezent nie akumulatorki, tak wiec musze kupic zawczasu :slightly_smiling_face: dziekuje

Kup akumulatorki o wielkosci zwyklych paluszkow i wlutuj, dzialaja na 100%. Nic wiecej nie musisz kombinowac! :slightly_smiling_face:

Pamietaj tylko zeby byly na 1,5V nie wiecej, troche mniej moga miec!

Sorki :slightly_smiling_face: może głupio to zabrzmi ale do czego są te akumulatorki ?? co dają i jak działają ??
Pozdrawiam!

dzialaja tak, ze jak wysiadaja to ci po kolei rozne funkcje deski rozdzielczej padaja :slightly_smiling_face:

Akumulatorki są tylko od podtrzymywania pamięci oilservice i inspekcji.

kilka osob od naprawiania bmw mi powiedzialo co innego.
jak podjechalem do serwisu w lomiankach, to koles mi wyrecytowal jakie mialem objawy zanim ja je powiedzialem, powiedzial co po kolei mi wysiadalo w desce i ze to akumulatorki.. zebym sobie sam wymienil bo nie oplaca mi sie za to placic..

no problem, poprawiłem :wink: A jak Cię wyrzuca to po prostu przejdź do strony głównej :sunglasses: