Byłem w Niedzele na giełdzie w Słomczynie i zgadnijcie co facet chciał sprzedac
Tak jest stał w Alpinie b9 3.6 szkoda że w takim stanie ![]()
Niestety widać że właściciela niebardzo interesuje jej stan
ale furka naprawde
niepamiętam ceny ![]()
aż dziwne, że nie ma jej w żadnym ogłoszeniu ![]()
czemu narzekasz na stan, aż tak źle ![]()
a ceny jestem baaaardzo ciekaw ![]()
A ja jestem ciekaw jaka była cena. Możesz masz na niego jakieś namiary?
a może będzie tam w ten weekend… ![]()
To jest myśl, może warto tam wyskoczyć. Ale ja niestety nie dam rady ![]()
ja też - włąśnie rozważam wyjazd do Zgorzelca ![]()
A cóż Cie ciągnie do Zgorzelca, czyżby Maniek organizował spotkanie na które nie zostałem zaproszony. ![]()
zaproszeni są wszyscy i zawsze - to nie jest zorganizowane, ja mam ochotę po prostu zobaczyć jego przemiłą gębę bo dawno jej nie widziałem ![]()
tylko nie wiem czy finansowo dam radę
na razie myślę ![]()
Stan był przekiepski
Na masce odchodził plastrami lakier , cała zardzwiała była, lekko podbity prawy tył, facet miał ok 60 lat ,niewiem może go to niebrdzo kręci ?? albo kasiorki brak
raczej może to drugie ![]()
No cóż pogadałem z nim chwile popatrzyłem i mało co mi serce nie pękło
dlatego musiałem od niej odejść
ale byłem z kolegą i on cene zapamiętał a ta magioczna kwota to 14 tyś zł.
jeśli moto w stanie gut to 10 mogę dać. Nie jadę w weekend do Mańka, to może skocze do Słomczyna ![]()
To Kuba współczuję
Raz byłem i dziękuję ![]()
wiem, człowiek się czuje jak na Mexykańskim bazarze… ![]()
ale jakby była tam alpina w stanie do poprawki to - chyba przeżyję ![]()
Jak tam się wybierzesz to nie zapomnij kamerki i aparatu.
nie chcę Cię zniechęcać (zawsze miło popatrzeć że to ktoś inny wdepnął w gówno) ale eksploatacja Alpiny to podobno kupa kasy, a co dopiero powiedzieć o Feniksie co go trzeba z popiołów do życia przywrócić ![]()
No to może o tym porozmawiamy… ![]()
przecież blachy są takie same jak u nasz, środek prawie też tylko się pod maską różni, zawiechą i hamplami
- mam nadzieję…
Czy jest coś jeszcze innego?
to wystarczy żebyś zbankrutował. a jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to sie przypatrz. tam sa takie małe detale które jak znam Alpine kosztują fortunę …no chyba że chcesz ją zrobić a’la 635 csi
..albo z włókna szklanego!
…tak, z papieru
i będę doginał 250 odciążonym autem ![]()
Ja nie wiem, i nie znam cen części, ale jeśli ktoś zna to miłoby było coś nie coś wrzucić dla orientacji
Weim ile kosztują felgi z rantem - ale nie mówmy o tym bo się denerwuje i ciśnienie mi skacze ![]()
Myśle jest mnóstwo detali który,mi sie różni. Nawet nie chce mysleć ile by kosztowała najmniejsza naprawa przy silniku. Ale jak dotrzesz na słomke i znajdziesz gościa, to weź namiar na niego ![]()
Kurczaki, bryknąłbym się taką alpiną chociaż na 400m ![]()
A ja po szuterkach… ![]()