Alpina, pare fotek B7

Welcome to the Automotive Links Page jeśli facet potrzebuje kogoś do mycia auta, i moze kierowce, to moge sie poświecic

Czarne ALPINY???

alpinki wychodzimy w róznych kolorach dziwnych :wink:
ta to predzej ciemny grafit niz czarny ,tak mi sie wydaje,chodz na innych fotkach czarna :wink: ,ciekawe czy doly silników alpiny róznily sie od tych co byly w 745 turbo

czy ja się myle czy on jej gaz założył :astonished:

to nie gaz, chyba :astonished:

Samo zdjęcie ma tytuł ---- aux_fuel_tank.jpg ----- to pewnie se koleś bak przerobił :face_with_rolling_eyes:

Taka alpina to musi dużo palić nic dziwnego że jej gaz założył. Tylko głupi jeżdzi na 98 :stuck_out_tongue:

a mzoe to nie LPG tylko inny gaz ?:stuck_out_tongue: NoS ??;)nie wydaje mi sie zeby gosciu mial tak dowalone auto i jezdzil na gazie jaki ma w domu :wink: wiec jak juz to stawiam na doladowanie jakims innym gazikiem :wink:

gaz w stanach :question: :laughing: :grin:

pozatym zwrócice uwage ze na tym sterowniku “do gazu jest ON i OFF” i puzniej dopiero np dawkowanie

co znaczyc moze ze jak sie chce scignac to poprostu uzbraja instalacje :wink:
czyli potwierdzalo by sie to co mówie ze to instalacja podtlenku azotu albo innego doladowania :wink:

no to się nie myliłem założył gaz ale k…wa jaki , i to razem z turbo :smiling_imp:

wcale tego do siebie mocno nie biorę, ale w takim razie paru gupków znam… :smiling_imp:

Ja też paru znam :confused:

no, i znamy tych samych chyba :sunglasses: rany, jak to dobrze, bo już się bałem, że nie do końca ze mną ok :laughing:

W B7 Turbo zostal montowany bak 110 litrow mimo tego ze spala mniej niz 635CSi.
Katalog: 7.9 (50km/h) 9.9 (90km/h) 16.8 (120km/h).

Ale na postoju Taxi ani E24 ani B7 jeszcze nie widzialem.

:v;

a porównywałeś kiedyś dane katalogowe BeMeWe ze zużyciem praktycznym :grin:

:v;

Spalanie powinno być podawane nie ilość litrów na km/h tylko ilość litrów na ilość obrotów przez minutę :wink:

Tak, oczywiscie. Znalazlem tylko srednia cyklu DIN niestety. :wink: