Głosujemy - tak będzie najlepiej.
Biszczady
---- ładnie wyglądają
hmm glosy sa strasznie rozbiezne trzeba bedzie pozniej eliminowac troche opcji zebysmy sie na cos zdecydowali
narazie czekamy co wyniknie z naszej ankietki ![]()
Pomalutku… dopiero 6 głosów.
wie
m wiem mam nadzieje ze wypowie sie chociaz kolo 15 osob…
Jest już 7 ![]()
no i weź bez mapy człowieku se poprzypominaj gdzie są Bieszczady, Karkonosze, SUdety, Pieniny, Góry Świętokrzyskie…
O Taterach nie piszę bo gdzie Krupówki to przedszkolaki wiedzą
Cholera czuje się jak na klasówie z gegry
Na wszelki wypadek zagłosowałem na okolice Kłodzka, bo coś mi się zdaje, że to i tak się pokrywa z jednym z masywów górskich, który wymieniłem ![]()
A poważnie, to chyba dobre miejsce, najdalej ma Koszalin - jakieś 600 lub Fiedoski z Whitestoku, ale można się poświęcić i wiem, że chłopaki z dziewczynami dadzą radę
Ze stolicy jest około 460 - 480… ![]()
Jak się jeszcze okaże, że jest tam jakieś miłe jeziorko to w ogóle będzie pięknie ![]()
Pewnie mnie nie będzie, chyba, że przyjadę drugim samochodem:), ale innej marki:(… Góry Świętokrzyskie są naprawdę ok i zdziwilibyście się jakie tam są zakręty:) a to zawsze prawie środek Polski:) więc można jeszcze tą lokalizację rozpatrzyć. Był ktoś z Was na tzw. Św. Krzyżu? Tam są dopiero zakręty. Dla mniej zorięntowanych to najwyższy punkt w Górach Świętokrzyskch.
To jest na Łysicy???
A co do tych pagórków to sorry ale niczym się prawie nie różnią od pofałdowań na pojezierzu pomorskim… ![]()
Poza tym nie ma tam praktycznie żadnych atrakcji (poza scyzorykami)
i baba jagą:) to była tylko propozycja.
Innym autem mozna przyjechac, ale trzeba za rogiem zostawic i dojsc na piechote, zeby nikt nie widzial ![]()
glos oddany… ![]()
Na co?? ![]()
Św. Krzyż - wieeeelka góra, jakieś 500m npm…
i to jest ta najwyższa… ![]()
A poważenie, mamy duży problem, jak na razie oddanych jest 18 głosów, i nie ma pełnej spójności, ciągle jest 5 na Kłodzko i dwa razy po 4 głosy na inne lokalizacje włącznie ze środkiem polski ![]()
Trza albo uszczegółowić ankietkę albo podjąć męską decyzję ![]()
ZAKOPANE GÓRĄ
I NA RYSY ![]()
TATRY TATRY TATRY - i wcale nie wiadomo kto na co glosowal, a tak na powaznie to mam taki pomysl, trzeba zrobic ankiete od nowa i dac do wyboru tylko te trzy ktore teraz mialy najwiecej glosow, zobaczymy na co postawia Ci ktorzy glosowali na lokalizacje “przegrane” ewntualnie Ci ktorzy jeszcze wcale nie glosowali, - taka DRUGA TURA, pasuje zeby finalnie wyrazna wiekszosc byla przekonana zeby jechac w wybrane miejsce, bo pozniej sie okaze ze na zlot 10 osob chetnych albo to i nie.
Ja zaakceptuje kazda decyzje byle bym sie w 800km zmiesicil
, prosze o wyrozumialosc w przyszlym tygodniu wymontowywuje z 6 moj cudowny wtrysk gazu, i byla to juz ostatnia proba jezdzenia zagazowana E24, ale to znowu nie na temat…, choc silnie powiazane ![]()
Poczekajmy do końca ankiety.
Potem zostawimy te miejsca które miały najwięcej głosów i zrobimy obowiązujące głosowanie. (tak sie robi w klubach samochodowych).
Dobra…
Ty to masz masz głowę…
i te kluby samochodowe - wow ![]()
Ok. robimy tak, wypowiedziało się 18 osób - to dużo, nawet powiem, że prawie wszyscy z aktywnych i biorących udział w życiu forum ![]()
Zostanie włożona teraz ankietka z trzema lokalizacjami jako, że największym zainteresowanie się cieszą) i dopiero podejmiemy decyzję, od razu mówię, że nie ma możliwości głosować dwa razy więc to powoduje, że ankietka jest wiarygodna…
poczekamy, zobaczymy… ![]()
Jestem za Mazurami ![]()