Artykuł Kasi w "Świecie Motocykli"

Kasiu Gratulacje. Widzę że robisz to co zawsze chciałaś, najpierw artykuł o 6-tkach teraz o scarverze BMW.
…tylko to zakończenie za bardzo pod publikę. 41 tys. za ten motorek to znacznie za dużo.
Zachęcam wszystkich motocyklistów (i Kubę też mimo że on ma czopera a nie motor :wink: ) do lektury październikowego Świata Motocykli.

juz widze jak Kubie zaczyna pulsowac zylka na skroni po przeczytaniu tego fragmentu. Artur nie igraj ze zdrowiem Kuby :cry:

Maniek trzeba było zobaczyć Kubę w niedziele rano… zdrowie to ma na wykończeniu. Jeszcze pare wyjazdów do Koszalina i zpisze się do innego klubu. :wink: :sunglasses: :laughing:

taaa, klubu AA… :laughing:
Łyżwa, podaj Twoim zdaniem definicję motocykla :question: Choperek jest zły… :question: A zaczęło się od roweru z silnikiem… :sunglasses:
BMy nie kupię - za dużo kaski, prędzej FJR 1300 :sunglasses:
A materiał Kasi bardzo fajny :exclamation: Gratuluje :exclamation:

Fjr to też nie motor :smiling_imp:

Miałeś DUCATI - motor z tradycją i klasą, sprzedałeś bo nie zapalił dwa razy… :astonished:
Wiesz co :question: , nie wiem co Cię leczy… :face_with_rolling_eyes:

trzy razy

…myślę że jednak wrócę do japończyków. a fakt że bmw powinno się skupić na samochodach. podoba mi się ten scarver którego testowała Kasia, nawet przymierzałem się do niego (na gumę z gazu idzie! ..a to tylko 50KM) przed zakupem Ducati, ale za tą kasę to można naprawdę fajny sprzęt kupić a to ubogi brat w dodatku nie robiony przez bmw. nie wiem kto robi ramę ale silnik robi Rotax.

To prawda, dla mnie BMW musi być Boxer lub w najgorszym wypadku leżąca rzędówka - nie podoba mi się Rotax :face_with_rolling_eyes: Poza tym BMW z jednym cylindrem :question: Coś nie tak…
Ja jak już pisałem lubię turystykę i chyba nastepne będzie FJR. Myślałem również o Moto Guzzi California, ale… no właśnie jest kilka “ale” więc za mocno się do tego nie przykładam… :wink: