Kasiu Gratulacje. Widzę że robisz to co zawsze chciałaś, najpierw artykuł o 6-tkach teraz o scarverze BMW.
…tylko to zakończenie za bardzo pod publikę. 41 tys. za ten motorek to znacznie za dużo.
Zachęcam wszystkich motocyklistów (i Kubę też mimo że on ma czopera a nie motor
) do lektury październikowego Świata Motocykli.
juz widze jak Kubie zaczyna pulsowac zylka na skroni po przeczytaniu tego fragmentu. Artur nie igraj ze zdrowiem Kuby ![]()
Maniek trzeba było zobaczyć Kubę w niedziele rano… zdrowie to ma na wykończeniu. Jeszcze pare wyjazdów do Koszalina i zpisze się do innego klubu.
![]()
taaa, klubu AA… ![]()
Łyżwa, podaj Twoim zdaniem definicję motocykla
Choperek jest zły…
A zaczęło się od roweru z silnikiem… ![]()
BMy nie kupię - za dużo kaski, prędzej FJR 1300 ![]()
A materiał Kasi bardzo fajny
Gratuluje ![]()
Fjr to też nie motor ![]()
Miałeś DUCATI - motor z tradycją i klasą, sprzedałeś bo nie zapalił dwa razy… ![]()
Wiesz co
, nie wiem co Cię leczy… ![]()
Miałeś DUCATI - motor z tradycją i klasą, sprzedałeś bo nie zapalił dwa razy…
Wiesz co, nie wiem co Cię leczy… :roll:
trzy razy
…myślę że jednak wrócę do japończyków. a fakt że bmw powinno się skupić na samochodach. podoba mi się ten scarver którego testowała Kasia, nawet przymierzałem się do niego (na gumę z gazu idzie! ..a to tylko 50KM) przed zakupem Ducati, ale za tą kasę to można naprawdę fajny sprzęt kupić a to ubogi brat w dodatku nie robiony przez bmw. nie wiem kto robi ramę ale silnik robi Rotax.
To prawda, dla mnie BMW musi być Boxer lub w najgorszym wypadku leżąca rzędówka - nie podoba mi się Rotax
Poza tym BMW z jednym cylindrem
Coś nie tak…
Ja jak już pisałem lubię turystykę i chyba nastepne będzie FJR. Myślałem również o Moto Guzzi California, ale… no właśnie jest kilka “ale” więc za mocno się do tego nie przykładam… ![]()