Baardzo pilne!!! mam tylko dwa dni i nie wiem czy warto.e23!

Własnie coz juz ze 2-3 lata szukam i lipa wiec bardzo wybredny sie stalem a tu nagle cos takiego
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lky4ryggltyy

Niestety ja ani grono znajomych nie zna niemieckiego ale przez znajomą znajomego kolegi cioci babci siostry (wiadomo :v: ) wiem (podobno)ze rdzy brak nowe amortyzatory elektryka szyb nie działa auto jezdzi i adres faceta mam niestety nie zawiele.

teraz gorsza sprawa mam tylko dzis jutro i ewentualnie piatek by to zalatwic i nie wiem czy jest sens sie z tym szarpc (kumpel i ja zero o niemiecku i srednio z ogarnieciem kupna sprzedazy auta w niemczech :frowning: )

daleko nie jest 600 km w jedna koszt 8litrow gazu na 100 = 80l2.10=1702=340 (+ewentualny powrot na 2 auta ale tego nie licze)

Prosze o szybka pomoc i ewentualne rady.

Chetnie zabiore 3 osobe co zna niemiecki (co do poswieconego czasu rozliczenie w formie :piwko:

a nie lepiej coś co jest na miejscu :face_with_rolling_eyes: forum E24 ::
przynajmniej zostanie w rodzinie…

hehe 600km to jak z krakowa do gdanska auto ogladac
tylko mam pewne wymagania silnik 2.8 tylko (bida az piszczy ale z czegos trzeba byc dumny :v;
poza tym w polsce caly czas na aukcjach te same pojazdy (niektore to znam na pamiec i mie caly czas dziwi ze koles np o 2 lat sprzedaje i nawet o 100 nie opusci ceny

W kazdym razie interesuje mnie tylko ta. Warto czy nie ? wiem ze to tylko fotki i info mam sladowe z rozmowy ze sprzedajacym(kobieta ktorej nawet nie znam z nim rozmawiala)

krajowe w sprzedazy(moim skromnym zdaniem)to te o ktore nie dbano bo kto normalny (po za trudna sytuacja finansowa) sprzedawalby takie cudenika w dobrym stanie??

jak trochę posiedzisz na tym forum, to zrozumiesz, że nie wszystko co krajowe jest do d…
są również tu takie osoby, które kupiły auto za ileś-tam, włożyły 2-x-ileś-tam i ostatecznie sprzedały poniżej ceny zakupu :face_with_rolling_eyes:

To w DE sprzedaje się same cukiereczki-nóweczki? A moze coś naszym sąsiadą ostatnio sie niewiedzie :laughing:

nie no racja to byla wypowiedz ogolna i to temat rzaka co gdzie jak kupowac.

Wpadlo mi przypadkiem to ogloszenie i jestem ciekaw czy warto

Dopóki nie pojedziesz to sie nie przekonasz.

wreszcie jakies za lub przeciw :slightly_smiling_face:

a jak sie z niemcem dogadac nie mowiac po niemiecku?? :flushed:

Ja mowiłem po angielsku :laughing:

i to jest podstawa :wink: autko wyglada calkiem, calkiem ale na zdjeciach zawsze wszystko lepiej wyglada :smiling_imp: W galerii jest moj Rekin w identycznym kolorze i mozesz zobaczyc ze wyglada dosc dobrze a roboty bylo przy nim sporo. Oczywiscie nie trzeba bylo tego robic, bo jezdzil i dziur na wierzchu nie bylo… ale ile by pojezdzil tego nikt nie wie. Jedna dobra rzecz w 7-em jest ze czesci jest troche na gieldach.

Facet piesze ze stan auta jest okejos. Szyberek sie zacina, elektryka z prawego okna jest zepsuta i lakier na tylnich drzwiach od kierowcy jest do kitu… teraz mozesz porownac na zdjeciach ze tego prawie nie widac. Silnik i skrzynia 1a czyli b. dobra. Uszczelka pod cylindry i wentyle jest zrobiona…

Nones, bierz auto Mundka, ta Niemka to szrot przy jego aucie, uwierz cuda się nie zdarzają, auto jest wystawione za 1200E, a to już źle wróży.
Druga sprawa to silnik, 2.8 nie jest zły, ale przy 3.5 Turbo jest mułowaty.
Trzecia to wyposażenie, auto mundka, mówi - “dzień dobry” i macha rurą wydechową na przywitanie tyle ma bajerów (ach ten szklany dach :face_with_rolling_eyes: )a Niemka ma zepsute szyby w elektryce i tylko z przodu :laughing:

to se ne posi… jak mówią starożytni czesi :smiling_imp: , instalacja LPG jest zawsze tańsza do 728 niż do 745 :v:

Byłem i coz hmmm kupilem :slightly_smiling_face: nawet jak umoczylem cisze sie jak dziecko :slightly_smiling_face:

w kazdym razie kolo mial na poczatku cene 1600 juro na www 1200 poszla za 1150

zapewne o zakupie bardziej zadecydowaly emocje ale mimo szyb szyberdachu zawiechy autko jest niesamowite z blachy z tego co narazie zuwazylismy to fakt tylne drzwi sa do robienia reszta jest zdrowiutka a to podobno jest bardzo wazne.

silnik w trasie 10l na 100 przy 120-140km/h

roboty od metra przy niej ale mysle ze to bedzie przyjemnosc :slightly_smiling_face:

witamy w klubie “chudych lat w domu” :smiling_imp:

:laughing: :laughing: :laughing:

Gratuluje i prosimy o jakąs sesje zdieciową

a jak sie zdjecia wgrywa???i czy w tym temacie czy innym??

ty czasem nie parkujesz naprzeciwko magiera na bielanach? i samochod masz jeszcze na numerach z czerwonym paskiem? :slightly_smiling_face:

:grin: tak to moj rekinek

jeszcze na czerwonych :frowning: mam problem z przegladem zawiecha tyl do wymiany a tu specjalisty ktory robi przeglady z niewielka doplata nie ma :neutral_face:

no to jest nas 2 na dzielnicy :grinning: jeszcze kiedys byla granatowa gen1 na duracza, ale jak dobrze pamietam to stala nieuzywana bardzo dlugo, a potem jej juz nie widzialem..

ja przy awf mieszkam a mijam twoj parking jezdzac do pracy :wink: