Takie jest mije odczucie. Ostatnio wkradł się na forum ogromny nieład. Jak tak dalej pójdzie, strach pomyśleć co będzie.
heh - no to trza opierniczyć moderatorów ![]()
Nieroby jedne ![]()
a co jest źle??
Wydaję mi się, że jedno zagadnienie opisywane jest w wielu tematach. Brak związku wypowiedzi z tematami.
No właśnie??
Albo dział EKSPLOATACJA I NAPRAWY temat LAWETA ![]()
a gdzie byś to umieścił? W częściach:)?
Czytam i czytam
I mam pytanko czy zostanę wpuszczony do strefy klubowej ??
I to jest właśnie bałagan. Po co pytać o to samo 4 razy w róznych miejscach.
![]()
Umieściłbym to właśnie tutaj w dziale FORUM UŻYTKOWNIKÓW I MIŁOŚNIKÓW. Przecież LAWETA to nie część zamienna ani też EKSPLOATACJA I NAPRAWA E24 ![]()
Ale temat jak najbardziej związany z Naprawą.
Jak już się upierasz, że to ma być w dziale NAPRAWA I EKSPLOATACJA to chociaż napisz to w swoim temacie RENOWACJA 635, a nie tworzysz nowy temat LAWETA. Laweta pomocna jest w transporcie pojazdu, a nie w samej naprawie. Ale oczywiście możesz się z tym nie zgodzić.
jelsi moge swoje 2 grosze dozrzucic mimo ze jestem tu od niedawna, to unikajcie tytulowania watkow w stylu ‘czy ktos ma…’, ‘mam problem’ itp.. zamiast od razu w temacie napisac o co chodzi… to strasznie zakloca przejrzystosc, zwlaszcza przy uzywaniu wyszukiwarki, gdzie znajduje duzo tematow w ktorych wystepouje slowo kluczowe i w tego typu watki trzeba wchodzic, nie wiedzac o czym sa… to ogolna uwaga, moze sie przyda ![]()
Prawda. tematów jest od groma i tak naporawdę z doskoku trudno nad tym zapanować, poza tym ani ja ani Kuba nie pchaliśmy się na moderatorów. Łyżwa na początku tak zdecydował i już. Wiele tematów przenosimy, blokujemy i kasujemy, ale robimy to społecznie, więc jak jest chwilka, to…
Adaś, ok, nie tłumaczy to bałaganu
Spoczywa na nas odpowiedzialność i labo damy rade albo … na to kładę
![]()
A teraz tak. Jak ktoś chce coś rozpocząć nowego to proszę się dwa albo trzy razy zastanowić - nasze forum to nie jest miejsce do udzielania szybkich odpowiedzi na zadane w temacie pytanie (jak to zalew napisał) ![]()
Poza tym, po zastanowieniu się trzy razy proszę pomyśleć znowu trzy gdzie można to dokleić aby zachować logiczny ciąg, jeśli się nie da to proszę o dokładne dopasowanie nowego tematu do odpowiedniego działu
.
I uprzedzam lojalnie jak cholera, będę bez wyrzutów sumienia usuwał posty, które powinny być w innym miejscu i blokował tematy, które są już gdzieś rozpoczęte i proszę się o to nie denerwować, często z Adasiem nie mamy czasu szukać gdzie to wkleić lub czego to dotyczy - generalnie koniec z wyrozumiałością, ale tylko dla dobra osób takich jak na przykład Jakub, który nie był długo na forum i nie dziwię mu się , że nie może się połapać w tym co się dzieje
Ja czasem sam się gubie… pozdrawiam i blokuję ten temat - mam nadzieję, że nasze radykalne działania wniosą ład i porządek dla dobra nas samych ![]()