Blacharz w Warszawie lub okolicach

Tak jak w temacie. Bedzie potrzebny do rooty gdzieś za tydzień. Do zrobienia jest niewiele. Wspawać nową podłogę, wyciąć rant klapy bagaznika i wstawić nowy, tylni mały kawałek blachy pod tylnim błotnikiem. To na tą chwile wszystko. Dobrze jakby był poprostu kumaty:) no i nie chciał fortuny. Jak macie kogoś godnego polecenia to poprosze o namiary. Jak robiliście, cokolwiek u blacharza to podajcie ceny, żebym miał porównanie:) z góry dzięki za info.

mój zaznajomiony jest na wylocie do Łomianek. Mi po dzwonie zrobił dośc tanio. Części miałem swoje (zderzak przód i plastiki), ten pasek przed maską on rzeźbił bo nie znalazłem części, a zrobił naprawdę pięknie. to było dość dawno, a na dodatek moja rodzina robi u niego od stu lat 2 samochody tak więc mamy nieco inny cennik… najlepiej podjedź tam chociaż się zorientować, bo na jakość u niego to napewno nie można narzekać, starają się do oporu..
ul. Heroldów, jedziesz na gdańsk i po lewej widzisz komis. skręcasz, potem przed osiedlem w lewo i tam gdzie tablica ‘chrysler’ - piotr majda…

Bardzo dziekuję, ale mam samochód juz w cześciach i nie mam możliwości podjechania:( tak naprawdę to blacharz musi podjechac do mnie i zobaczyc co jest do roboty i za ile bedzie zrobiona. Masz nr tel do niego?

602528802
mi by na miejscu blacharzy sie nei chcialo jezdzic, chyba ze naprawde po dordze bedzie :slightly_smiling_face: no ale podzwon, moze cos oszacujesz.. moze skusisz modelem :stuck_out_tongue:

thx. Zobaczymy co da sie zrobic.

ustawiony blacharz/lakiernik mi sie najprawdopodobniej wysypal (uciekl mu pracownik i ‘mam sie dowiedziec co i jak na pocatku czerwca ale nie wroze rewelacji’), a powyzszy mimo ze dobry to cennikiem poki co mnie odstraszyl (choc tez zobacze co mi sie uda zdzialac z wlasna kieszenia) tak wiec jesli znacie ludzi co

a. nie rozkradna mi samochodu tudziez nie beda nim jezdzic sobie naokolo lub robic w nim imprez
b. nie bede co tydzien slyszal ze ‘za tydzien’ i przy nalotach widzial swojej fury w trawie
c. nie zdzieraja jak za zboze
d. beda widzieli ze 20letni rekin to nie punto do wyklepania (ale ten punkt w sumie to juz sam obadam w rozmowie)

to poprosze o wrzucanie tu info/kontaktu cokolwiek.. teren wwa tylko, ew bardzo bliskie okolice (bardziej w stylu lomianki, nie w stylu marki czy grojec)..

Może ktoś znalazł jakiegoś blacharza wartego polecenia w Mazowieckiem ?

Jaskółowski

A jakieś bliższe namiary bo w guglu nic nie znajduje ?

Salon i serwis SUZUKI przy Prymasa 1000-Lecia
Tak na marginesie, Jaskółowski zajmował sie kiedys BMW. Na tyłach salonu zobaczysz renowację starych aut.

Ok, dzięki za namiar ! Musze się tam wybrać w takim razie.

Ja robiłem u Pana Sylwestra, polecam :slightly_smiling_face:

Warsztat znajduje się w Hornówku. Terminowo, solidnie i z dokumentacją fotograficzną.

Zainteresowanym podam tel na prv bo nie wiem co ustawa o ochronie danych na takie forumowe publikacje :slightly_smiling_face:

Czym to Pan Jaskółowski się nie zajmował, Seata też miał.

Łyżwa, podeślij mi proszę namiary na tego lakiernika :slightly_smiling_face: