Tak jak w temacie. Bedzie potrzebny do rooty gdzieś za tydzień. Do zrobienia jest niewiele. Wspawać nową podłogę, wyciąć rant klapy bagaznika i wstawić nowy, tylni mały kawałek blachy pod tylnim błotnikiem. To na tą chwile wszystko. Dobrze jakby był poprostu kumaty:) no i nie chciał fortuny. Jak macie kogoś godnego polecenia to poprosze o namiary. Jak robiliście, cokolwiek u blacharza to podajcie ceny, żebym miał porównanie:) z góry dzięki za info.
mój zaznajomiony jest na wylocie do Łomianek. Mi po dzwonie zrobił dośc tanio. Części miałem swoje (zderzak przód i plastiki), ten pasek przed maską on rzeźbił bo nie znalazłem części, a zrobił naprawdę pięknie. to było dość dawno, a na dodatek moja rodzina robi u niego od stu lat 2 samochody tak więc mamy nieco inny cennik… najlepiej podjedź tam chociaż się zorientować, bo na jakość u niego to napewno nie można narzekać, starają się do oporu..
ul. Heroldów, jedziesz na gdańsk i po lewej widzisz komis. skręcasz, potem przed osiedlem w lewo i tam gdzie tablica ‘chrysler’ - piotr majda…
Bardzo dziekuję, ale mam samochód juz w cześciach i nie mam możliwości podjechania:( tak naprawdę to blacharz musi podjechac do mnie i zobaczyc co jest do roboty i za ile bedzie zrobiona. Masz nr tel do niego?
602528802
mi by na miejscu blacharzy sie nei chcialo jezdzic, chyba ze naprawde po dordze bedzie no ale podzwon, moze cos oszacujesz.. moze skusisz modelem
ustawiony blacharz/lakiernik mi sie najprawdopodobniej wysypal (uciekl mu pracownik i ‘mam sie dowiedziec co i jak na pocatku czerwca ale nie wroze rewelacji’), a powyzszy mimo ze dobry to cennikiem poki co mnie odstraszyl (choc tez zobacze co mi sie uda zdzialac z wlasna kieszenia) tak wiec jesli znacie ludzi co
a. nie rozkradna mi samochodu tudziez nie beda nim jezdzic sobie naokolo lub robic w nim imprez
b. nie bede co tydzien slyszal ze ‘za tydzien’ i przy nalotach widzial swojej fury w trawie
c. nie zdzieraja jak za zboze
d. beda widzieli ze 20letni rekin to nie punto do wyklepania (ale ten punkt w sumie to juz sam obadam w rozmowie)
to poprosze o wrzucanie tu info/kontaktu cokolwiek.. teren wwa tylko, ew bardzo bliskie okolice (bardziej w stylu lomianki, nie w stylu marki czy grojec)..
Salon i serwis SUZUKI przy Prymasa 1000-Lecia
Tak na marginesie, Jaskółowski zajmował sie kiedys BMW. Na tyłach salonu zobaczysz renowację starych aut.