Blachrz-Lakiernik podzukiwany

Cześć wszystkim, poszukuje lakiernika do 6, warszawa i okolice, znalazłem już jednego polecił mi go MarekMK1, ale czym wiecej tym lepiej bo bedzie w czym wybrać, najlepszy by był taki co juz sie zajmował 6.Chodzi mi o pomalowanie całego auta oczywiście na ten sam kolor.

Jak macie zaufany warsztat to piszcie. Dzięki

Mi MarekM1 również polecił lakiernika kawałek od wawy, przestrzegam przed tym kolesiem, z jednej strony absolutnie fatalna jakość roboty (szpachla na rdze), a z drugiej bardzo nerwowy koleś jak go skrytykujesz. Naprawdę przestrzegam, doprowadzenie auta łoja które robił do porządku będzie kosztowało więcej niż przed jego robotą :frowning:

Ten lakiernik jest z Łochowa

Dokładnie, zadzwoń do Łoja (501236600) to ci opowie o jakości prac. Ja zabrałem od niego swoją sześć bardzo szybko i pod groźba rozwalenia jej bo skrytykowaliśmy ponad 1cm szparę między grillem a “zreperowanym” błotnikiem…

Ok zadzwonie, a co mozesz mi polecic?

Ja mogę dziesięciu odradzić. Wklej foty dokładnie co masz do roboty, będzie łatwiej coś powiedzieć.

No ja moge odradzic tez juz calkiem wielu ale nie w tej okolicy, niedlugo uzbieralo by sie partaczy na cala baze danych.

Zdjęc więcej nie mam tylko to co w galerii, auto teraz odpoczywa w garage a ja zarabiam na lekirnika, ze wstępnych oględzin znalazłem korozje; na zewnątrz:tylne nadkola,pomiędzy tylnymi lampami a zderzakiem,spora rysa na masce, wgniecenie na dzwiach od kierowcy,dzwi prawe lewe na dole przy uszczelce i w bagazniku.Poza tym przednie błotniki kolorem lekko odróżniają sie od reszty takze sami widzicie jak zaczne malować elementy to bedzie sie z kazdej strony roznił według mnie najlepiej bedzie pomalowac całe auto a przy okazji zabezpiecze je antykorozyjnie.Jeden lakiernik powiedział mi zebym porobił narazie tam gdzie wychodzi i pojezdził ze 2 lata i dopiero pomalował całe auto.

Michał, a jaką pulę przewidujesz wydać na robotę? Może to nam coś podpowie… :??:

Jak ja ją oglądałem bodajże we wrześniu - październiku, to wyglądała znacznie lepiej niż na fotkach. Nie kupiłem jej bo wyczytałem gdzieś na forum że rok wcześniej nie miała ani jednego ogniska rdzy (po kupnie chyba przez mk1) i chyba coś że lakier był robiony ale głowy nie dam…

Mysle ze jakies 6 do 10 tys przeznacze jeszcze an auto

Jak masz ochotę podjechać do Wawy- pracuję niedaleko ronda wiatraczna, to można by oblukać auto dokładnie i zobaczymy jak to wygląda. Czujniczkiem przelecimy całość i sie zobaczy co jest do zrobienia - mam NIESTETY trochę doświadczenia. Czujnik co prawda zostawiłem w domu, ale pewnie ktoś będzie jechał do wawy to mi podrzuci - na 90% nie problem.

Niestety nie dam rady, jak już wczesiej napisałem zarabiam na lakiernika (w Norwegii).W Polsce jestem od 7lipca i chciałbym do tego czasu miec zaklepanego lakiernika bo bede miał tylko miesiąc na zrobienie wszystkiego a chciałem jeszcze troche pojezdzic.

Acha - niedoczytałem jakoś. Będziesz zmieniał wnętrze na skórki?

Tak juz nawet kupiłem czarne recaro od bootsy,

Zna ktoś ten warsztat http://www.eurolex.pl/offer.php#

[ Dodano: 02-05-2007, 17:13 ]
Widze ze chyba nie znajde zadnego warsztatu, w zwiazku z tym pomaluje tylko te elementy gdzie pojawiła sie rdza i wymienie reperaturki tylnych nadkoli które sa juz u mnie w domu dzięki Miłoszowi(dzięki :grinning: ) przy okazji zabezpiecze auto anty korozyjnie, pojezdze 2-3 sezony i zobacze. Do takiej naprawy mam dobry warsztat w moim rodzinnym mieście za element bieze 300zł z lakierem.