Jakbyś słyszał o takiej niespodziance odnośnie CSa daj znać.
Do CSa blotniki mozna w ASO kupic, nie ma problemu
niespodzianki nie sa potrzebne, wystarczy 6tka w Totka ![]()
Są też dużo tańsze zamienniki które nie rdzewieją: Pardon Our Interruption...
takie to mamy w pl i to nie za 395 funtów, tylko za 350 pln ![]()
Dobrze wiedzieć. :u:
Gdyby to były graty do Trabanta to w porządku, ale ja tam wolę całe z melu…
A czy te w ASO to stara, oryginalna produkcja czy taka sama lipa jak z Twoją uszczelką do szyby w E3?
Jesli to nie problem to prosilbym kogos uprawnionego do odklejenia tematu blotnikow E24 od mojej galerii.
Co do jakosci uszczelki E3 nie mam narazie zadnych racjonalnych podstaw do stwierdzenia, ze to akurat ona zawinila, sama jej jakosc oceniana w rekach wydaje sie wrecz nadwyraz wysoka.
Nowe blotniki z ASO uwazam za dobrze wykonane, w sensie nie gorzej niz stare orginaly, latwo je rozpoznac po dodatkowym mocowaniu amorka maski typowego da CS/2, od ktoregos tam roku maja je wszystkie lacznie z CS, ale oczywiscie nie wiadomo nadal czy blotnik ma rok czy lat 10.
Mam obecnie na regale prawy blotnik CS kupiony w ASO w zeszlym roku i lezal na aucie jak powinien, od spodu jeszcze ma resztki opakowania w serwisu ale osoba ktora go kupila postanowila niezwlocznie wyciac w nim dziure na “amerykanska” obrysowke :lup:
panie anonim przenoszący, to raczej jest temat dot. expl. e24, a nie dot. części ![]()