Kolega dziś mi przesłał info na temat błotników na przód. Nowe w ASO to 519 euro - przynajmniej na dzisiaj. Przy większej ilości mógłby być jakiś fajny rabat ile to nie wiem bo to na razie w fazie planów. Teraz pytanie kto by reflektował i wtedy mu podam ilość a on się dowie i da mi cenę. Nic nie zarabiam na tym!!! Doliczyć trzeba by było jedynie koszt przesyłki ( myślę że to jakieś 30 do 50 złotych ) Jedna uwaga!!! Jeśli będzie już znana cena i ktoś się zdeklaruje to nie ma możliwości wycofania się bo ja muszę za to założyć i nie mam zamiaru się potem z tym bujać
Jeśli cena wyjdzie mało atrakcyjna to cały plan spiszemy na straty
Na razie pytanie kto by ewentualnie chciał ![]()
Jest możliwość zamówienia innych kłopotliwych gratów typu uszczelki do drzwi, listwy zgarniające przy szybowe, tylne pasy. Schemat dokładnie taki sam jak w przypadku błotników ![]()
Nowe błotniki w ASO kosztowały przed podwyższkami około 2900pln. Jeśli rabatu będzie nawet 50% to i tak sporo pieniędzy wyjdzie ![]()
no to bym sie pisal na listwy zgarniające przyszybowe - 2 szt
Niby sporo ale za dobre używki ryczą sobie tysiąca
A tu jest nowy oryginał. Tak jak powiedziałem nie namawiam nikogo to jest propozycja, po prostu mam taką możliwość i dałem temat do rozważenia.
no to w sumie w zależności od ceny to ewentualnie bym się pisał na jeden błotnik przedni do cs 1, ewentualnie ![]()
Jeżeli cena dobra to 2 błotniki na przód cs1
Ja tez dwa błotniki, jak chyba większość. ![]()
ewentualnie komplet ,2szt.cs1
a ja prawy do CS
, bo lewe mam dwa nowe…
ewentualnie prawy i lewy do CS1 jeśli cena będzie “fajna” ![]()
Cena wyszła strasznie wysoka
Szkoda bo mechanika jest w fajnych cenach i zawsze biorę tylko u Mariusza. Uszczelki też nie mają rewelacyjnej ceny, może dlatego, że to nietypowe i na zamówienie a nie w stałej ofercie…
Słuchajcie a może zez flastyku
??mam firme która coś takiego robi-ale nie tak w szopie
tylko profesjonalnie. Przy zakupie klku sztuk a mysle ze tylu by sie znalazło chętnych cena byłaby śmieszna.
Wiem wiem …zaraz zostane objechany że ori…musi być ori…
ori…ori…gami?
Zez papieru? ![]()
wszystko o czym piszecie w zenami ćwiczyliśmy wiele razy, a plastik robimy do wyścigówek ![]()
Ile tylko chcesz mogę Ci przysłać ![]()
Czy nie lepiej poszukać dobrego blacharza?
Naprawdę dobrego blacharza, lakiernika to nie tak prosto wyszukać - żeby też cen z “kosmosu” nie miał
i nie robił fuszerki.
ja na razie jestem zadowolony, coprawda kilka miesięcy to nic nie mówią ale jestem optymistą
a jakbyś to foto “po” zrobił z tej samej strony co to foto "przed " ![]()