Bmw 635CSi Alpinweiss

W tym roku bedzie 2 lata odkąd mam 6er.

A teraz całą historia :grinning:
30 kwietnia 2014 siedząc sobie z tatą w domu przeglądam motoallegro tak z nudów nic nie szukając i przypadkowo wszedłem w E24, patrze tylko 6 sztuk do sprzedania. Nic ciekawego nie było mój białasek stał sobie pod szopą i wg nie zwracał na siebie uwagi z różnych ogłoszeń. I z ciekawości zacząłem wszystkie ogłoszenia przeglądać aż wkońcu… Patrze i patrze wg nie mając pojęcia o bm’kach z lat 90’ spodobała mi sie. Od zawsze byłem fanem i pasjonatem Bmw ale nigdy jakoś klasykami sie nie interesowałem. I pokazałem dla taty on mówi, że niee bo coś tam cośś tammm ale nie dawałem mu spokoju i wkońcu zgodził sie :grinning: 2 maja godz 13.00 pieniądze w kieszeń i jedziemy. Zajeżdzamy i nie wierzymy … Zdjęcia wg nie oddawały stanu rzeczywistego :slightly_smiling_face: wchodzimy w kanał i patrzymy podłoga zdrowiutka, jedynymi punktami było mocowanie nadkola i za lewym tylnym kołem ten taki pas u dołu. Lakier w 80% oryginalny. Decyzja była oczywista, wrcamy 6er do domu. Całą drogę banan na twarzy :grinning: Następnego dnia siadam żeby wg coś sie dowiedzieć co to jest i patrze i widzę żę to była okazja stulecia, okazało sie że to cs1 w AlpinewaiB i jeszcze 5 manualu no chyba lepiej być nie możę :grinning: I od tego wszystko sie zaczęło :grinning:

1.jpg

DSC_0167.JPG

DSC_0273.JPG

DSC_0205.JPG

DSC_0213.JPG

DSC_0141.JPG

DSC_0140.JPG

6.jpg

1.jpg

DSC_0167.JPG

DSC_0273.JPG

DSC_0205.JPG