Piekna sprawa, nic tylko zazdroscic
. Rowniez mam problem z plynem od wspomagania-wylatuje , napisz pozniej czy to faktyczne byl filtr.
Mogę już powiedzieć że klima jest w 100% sprawna, już wcześniej była przerobiona na freon R134a ( ale i tak mam kolegę, który potrafi odpowiednio dostosować R134a do układów na R12, czyli tak jak mam zrobione w 628CSi ). Z tego co widać to sprężarka, osuszacz wszystko było nowe, nigdy nie używane, tylko dlaczego nie było napełnione ?!. Należało wymienić tylko czujnik klimy, który jest wkładany do parownika i ją napełnić. Poezja, po raz pierwszy poszło łatwiej niż myślałem
Teraz nadszedł czas na wymianę filtra i porządne napełnienie układu wspomagania…
albo freon, albo R134a (ohne FCKW) :v;
Pewnie, dzięki
freon to nazwa ogólna, praktycznie każdy wie o co chodzi
zainspirowales mnie tym,
trochę sobie poczytam ^^ z tego co patrzyłem na wikiedie to R134a jeszcze zalicza się do rodziny freonow.
Bardzo fajna sesja.
Widzę chłopaki, że nawet z muzyką na pokładzie to wy się oryginału trzymacie :)
Auto - marzenie, pozdrawiam serdecznie
Auto - marzenie, pozdrawiam serdecznie
[/quote]
Super koła. Auto-marzenie.
pozdrawiam.
Auto jest czynnie “przewietrzane”, natomiast po drobnym postoju ( 1.5 tygodnia ) zacząło wyciekać paliwo z układu paliwowego ( przy silniku, od strony wtrysku ). Auto zostało zawiezione do serwisu i zostały zrobione oględziny. Oczywiście gdy auto zostało zawiezione, nic już nie wyciekło. Trzeba to będzie obejrzeć dokładniej, nie można tego zostawić bez żadnych działań
Niedługo auto będzie częściej używane. Być może prawo jazdy trafi do mnie już niedługo
( egzamin w środę następnego tygodnia ). Oczywiście jazda tylko w formie rekreacyjnej, żadnych szaleństw i tylko gdy pogoda odpowiednia
Może zdążę przed pierwszymi śniegami…
Trzymam kciuki a wycieku paliwa to ze świecą trzeba szukać ![]()
Mka marzenie
![]()
Ludzie ! Ale się cieszę ! Do ruchu drogowego koszalina dołącza E24 ! Zdałem prawo jazdy ! ![]()
Gratulujemy :piwko:
Ile będziesz czekał na wydanie prawka? Rozumiem, że pierwszy wieczór to drift night - Koszalin wypełni się piskiem opon i dymem z palonych gum.
Aż szkoda eMeczki
Dokument dostanę za tydzień ale z tego co wyczytałem to dzień po egzaminie i dostarczeniu dokumentów do Ratusza ( już do zrobiłem ) jest się wpisanym w rejestr i mogę jeździć, za nieokazanie dokumenty płaciłbym jedynie 50 zł
Muszę jakoś tatę przekonać.
Gratulacje Mateusz !!! :piwko:
moje gratulacje
mie zostało na A i na ciężarowe zdać ale kuwa nie mam cierpliwości do tego ![]()
Turist,
Czy na pewno podany przez Ciebie numer siłownika od siedzenia jest prawidłowy? Niestety w Dynamic Seats nie mogą go znaleźć, a ja u siebie w ogóle go nie mam, więc nie mam jak sprawdzić.