BMW M635CSi 05/84 r. - nowe zdjęcia !

Piekna sprawa, nic tylko zazdroscic :wink: . Rowniez mam problem z plynem od wspomagania-wylatuje , napisz pozniej czy to faktyczne byl filtr.

Mogę już powiedzieć że klima jest w 100% sprawna, już wcześniej była przerobiona na freon R134a ( ale i tak mam kolegę, który potrafi odpowiednio dostosować R134a do układów na R12, czyli tak jak mam zrobione w 628CSi ). Z tego co widać to sprężarka, osuszacz wszystko było nowe, nigdy nie używane, tylko dlaczego nie było napełnione ?!. Należało wymienić tylko czujnik klimy, który jest wkładany do parownika i ją napełnić. Poezja, po raz pierwszy poszło łatwiej niż myślałem :grinning: Teraz nadszedł czas na wymianę filtra i porządne napełnienie układu wspomagania…

albo freon, albo R134a (ohne FCKW) :v;

Pewnie, dzięki :grinning: freon to nazwa ogólna, praktycznie każdy wie o co chodzi :wink: zainspirowales mnie tym,
trochę sobie poczytam ^^ z tego co patrzyłem na wikiedie to R134a jeszcze zalicza się do rodziny freonow.

Piękna pogoda, nowe zdjęcia :grinning:

https://picasaweb.google.com/Matmoroz/BMWM635CSi2011Rok#

Zapraszam :slightly_smiling_face:

Bardzo fajna sesja.

Widzę chłopaki, że nawet z muzyką na pokładzie to wy się oryginału trzymacie :):slight_smile: Auto - marzenie, pozdrawiam serdecznie

Auto - marzenie, pozdrawiam serdecznie
[/quote]

Super koła. Auto-marzenie.
pozdrawiam.

Auto jest czynnie “przewietrzane”, natomiast po drobnym postoju ( 1.5 tygodnia ) zacząło wyciekać paliwo z układu paliwowego ( przy silniku, od strony wtrysku ). Auto zostało zawiezione do serwisu i zostały zrobione oględziny. Oczywiście gdy auto zostało zawiezione, nic już nie wyciekło. Trzeba to będzie obejrzeć dokładniej, nie można tego zostawić bez żadnych działań :grinning: Niedługo auto będzie częściej używane. Być może prawo jazdy trafi do mnie już niedługo :slightly_smiling_face: ( egzamin w środę następnego tygodnia ). Oczywiście jazda tylko w formie rekreacyjnej, żadnych szaleństw i tylko gdy pogoda odpowiednia :wink: Może zdążę przed pierwszymi śniegami…

Trzymam kciuki a wycieku paliwa to ze świecą trzeba szukać :laughing:

Mka marzenie :face_with_rolling_eyes: :smiling_imp:

Ludzie ! Ale się cieszę ! Do ruchu drogowego koszalina dołącza E24 ! Zdałem prawo jazdy ! :grinning:

Gratulujemy :piwko:

Ile będziesz czekał na wydanie prawka? Rozumiem, że pierwszy wieczór to drift night - Koszalin wypełni się piskiem opon i dymem z palonych gum.

Aż szkoda eMeczki :grinning: Dokument dostanę za tydzień ale z tego co wyczytałem to dzień po egzaminie i dostarczeniu dokumentów do Ratusza ( już do zrobiłem ) jest się wpisanym w rejestr i mogę jeździć, za nieokazanie dokumenty płaciłbym jedynie 50 zł :slightly_smiling_face: Muszę jakoś tatę przekonać.

Gratulacje Mateusz !!! :piwko:

moje gratulacje :sunglasses: mie zostało na A i na ciężarowe zdać ale kuwa nie mam cierpliwości do tego :flushed:

Turist,

Czy na pewno podany przez Ciebie numer siłownika od siedzenia jest prawidłowy? Niestety w Dynamic Seats nie mogą go znaleźć, a ja u siebie w ogóle go nie mam, więc nie mam jak sprawdzić.