Brak niektórych części w ASO:(((

Zamówiłem sobie w ASO tą dużą żółtą naklejkę, która znajduje się koło zbiorniczka spryskiwaczy i informuje o możliwości porażenia prądem przez cewkę zapłonową.

Przyszło jakieś małe “dziadostwo”, jakaś naklejeczka do E38/E39, z tym samym tekstem, ale zupełnie inna :face_with_rolling_eyes:

Miły pan w ASO, poinformował mnie że takich jak chcę nie ma już od 1990 roku :astonished:
Że jest nie do dostania, a co gorsza powiedział że BMW gwarantuje części do swoich aut tylko przez 15 lat od zakończenia produkcji :astonished:

Czy zacznie nam brakować pieknych lśniących chromem zderzaków prosto z ASO :question: :exclamation: :frowning:
Czy już nie bedzie można poszaleć i kupić sobie wydechu w pełni orginalnego :question:
Kurczę myślałem że ta firma bardziej szanuje swoją historię :face_with_rolling_eyes:

Czy po prostu w moim ASO pracują głąby i cos ściemniają :smiling_imp:

w etk masz mnostwo elementow ‘discontinued’

to fakt, nie ma juz od dawna, gościu na ebayu sprzedaje i pisze, że oryginał więc kupiłem, ale jak dla mnie to podróba, choć dość dobra jakościowo, bo nawet nalepka z numerem BMW teile jest drukowana na atramentówce. ja mam to poskanowane z oryginału i myślę, żeby zamówić kilka kpl. na sito jakby ktoś chciał :sunglasses:

Zauważyłem że od początku roku bardzo dużo części w ETK zaginęło bezpowrotnie :\ Akurat szukałem różnych części do wodzika dźwigni zmiany biegów i kupiłem ostanie sztuki z magazynu w Polsce…

Z częsciami zaczyna krucho się robić. Ostatnio chciałem zamówić gaźnik do 630 CS i kicha. Zerknijcie co można zamówić do M1 - prawie nic :face_with_rolling_eyes:

zamów od mecenasa, jest znacznie taniej i podobno sa :sunglasses:

Tak własnie zrobiłem :grin: Miecenas pod tym wzgledem lepiej dba o swoje youngtimer’y

Wallothnesch - Ersatzteile für klassische BMW Automobile | Wallothesch tu mają tego mnóstwo … do wyboru i koloru :sunglasses:

Dzięki serdeczne, o to mi chodziło :grin:
Wiem że to pierdółki, ale jak już zrobię lakier, to sobie nakleję, niesamowicie to cieszy oko :grin: