Są jeszcze breloki do sprzedania. Zapomniałem je zabrać na naszewyjazdowe spotkanie. Zostało jeszcze pare sztuk, więcej dorabianych nie będzie. Zainteresowanych prosze o wiadomość. Adaś, Kubuś może doszukacie sie foty żeby wstawić do postu. Cena bez zmian 37zł.
mam znajomego, który zajmuje się metaloplastyką, więc może pomyślimy o jakiś znaczkach klubowych
dorabia także wszelkiego rodzaju tabliczki znamionowe…
p.s.
chodzi o znak “6”, bo nie jestem w temacie
![]()
jest to jakiś pomysł. Gorgu jeden już odkładam dla Ciebie zgodnie z naszą rozmową. A i jeden jeszcze dla Karola musze zbunkrować.
jak “Zostało jeszcze pare sztuk” to nie ma się o co bić
ale jakbyś znalazł jeszcze sztukę to ja też poproszę ![]()
Niema problemu. Chcesz żeby Ci wysłać, czy mam odłożyći przy okazji ![]()
jak będą materiały (płytki itp) ze zlotu, to dorzuć do paki gorg’a ![]()
oki ![]()
Pawle, masz jeszcze te breloczki? Jeśli tak, to ja jeden poproszę.
Ja też kcę jeden,daj Kubie,będzie u Mańka to odbiorę
Oki, Gruby dostanie przez Mańka a z Tobą Marku jak ![]()
Ja mogę do Ciebie podjechać, np. jutro. Możesz je zabrać do pracy, domu gdzie tam będziesz w ciągu dnia? Mam wolne więc się dostosuję co do godziny spotkania.
No i własnie dałem plamy, zapomniałem zabrać do pracy. Ale możesz wieczorkiem jak masz czas podjechac do mnie do domu. Napisz do mnie a podam Ci nr tel i sie wtedy dogadamy. ![]()
A nie masz stary przypadkiem breloka do sieben ![]()
kup ten, będziesz miał większą motywację ![]()
niestety do 7 nie ma. Te które są to była inwencja twórczamojego kolegi który zrobił nam je na zamówienie i myśle że na powtórke go już nie namówie. No chyba że bedzie mocne zapotrzebowanie. Jeśli chodzi o 7 to w serwisie maja bardzo ładne, a w sumie to chyba mieli. Bo od jakiegoś czasu zmienili wzór, a moim zdaniem ten stary był dużo ładniejszy. ![]()
Doliczyłem sie 8 szt, także jak narazie dla każdego wystarczy ![]()
ja już mam coprawda od nowej ale też fajny
czyli rozumiem że rezygnujesz Karol z breloka? ![]()
jak będzie jeden na zbyciu to biorę najwyżej dokupię do niego inną szuchę he he ![]()