Panowie, czy ktoś testował ten chip w E-24?Cena jest bardzo kusząca.
http://allegro.pl/chip-tuning-bmw-m30b35-e32-e34-e30-swap-0261200179-i4444091791.html
normalna cena rynkowa, a nie okazja sam też po tyle sprzedaje i mam do wyboru wiele kombinacji chipów, nie HAND MADE, tylko oryginalnych klonów alpiny, schnitrzera, hartge, czy dinana, które sam kupiłem i posiadam w oryginale. wgrywam to także na nowe kości, a nie tak jak większeść, na kości z demobilu, z atari, czy zx spectrum
na wsystkich jeździłem, a aktualnie dałem je do testów i czekam na wydruki z hamowni.
posiadam także dane jaki jest na nich przyrost mocy i momentu obrotowego, a przesunięcie odcinki, to żaden chip ![]()
A masz jakiegoś ciekawego chip,a do kompa 011?
sam szukam
, jakiś program mam, ale nie testowany i tam jest chyba nie wyciągana kość
Macias, to podaj jakie są zmiany na poszczególnych kościach i jakie ceny, jak dojdziemy do porozumienia cenowego, to ja może w przyszłym tygodniu, podjechałbym do ciebie z komputerem i włożył byś mi tą kość.
Co ty na to?
OOOOO montaż to skomplikowana sprawa będzie kosztowało… :piwko:
Nie chodzi o montaż, tylko żeby zmiany, na aucie sprawdzić. ![]()
Czyli wielokrotny montaż i demontaż - koszty x n ![]()
Kamil, ty nie masz czym jeździć, więc nie wiesz o czym piszemy, a my piszemy o jeżdżących i sprawnych, posiadających, wnętrze, kierownicę, silnik koła itp, itd BMW e 24 ![]()
011 ma zaślepke w kompie, po jej wyjęciu znajdziesz śrubkę, którą można przekręcając zwiekszać np. ilość paliwa, jest czym się bawić, zwłaszcza przy Twojej konfiguracji.
![]()
Dobrze wiedzieć chociaż w sterowniku od MAF’a i tak jest za dużo śrubków od regulacji. ![]()
o zaślepce to każdy wie
mam oryginalny komp 011 wyciągnięty z H3S, ale go nie testowałem jeszcze co potrafi ![]()
na próby zapraszam, mam przed działką idealną drogę do testów, prostą, asfaltową i praktycznie bez pojazdów, odmierzymy 400 m i potestujemy GPSem ![]()
Skoro wszyscy wszystko wiedzą to po co włączać forum
to że w linku jest chip do e34/e32 też wszyscy wiedzą, ale nikt nie pizsze.
o zaślepce to każdy wie
mam oryginalny komp 011 wyciągnięty z H3S, ale go nie testowałem jeszcze co potrafi
na próby zapraszam, mam przed działką idealną drogę do testów, prostą, asfaltową i praktycznie bez pojazdów, odmierzymy 400 m i potestujemy GPSem :twisted:
A jakieś ceny podrzuć.
cena rośnie proporcjonalnie do satysfakcyji klajenta i jego stróju bardziej schludnego ![]()
To przyjadę w tradycyjnym dresie Adidasa i z łańcuchem na szyi
:-))