Chwalić się trzeba!

Tururum tururum:

Może przeterminowane odrobine ale Zbyszek zdobywa złoto:

Miniaturki (więcej na stronie):

Panowie i Panie, przygotowywać szóstki na sezon, trzeba kontynuować zacną tradycję. Proponuje hall of fame e24 i wszystkie osiągnięcia klubowiczów (i tych zaprzyjaźnionych) w jedno miejsce :slightly_smiling_face:

JOGI BABU ! BRAWO JASIU :slightly_smiling_face:

:grin: :grinning: :grin: :grinning: :grin: :grinning: :grin: :grinning: :grin: :grinning: :grin:

no prosze moje gratulacje :grinning:

tia … a kiedys cos tam pisal ze … opony od srodka sie zdzieraja niewiedziec czemu , a prawa nawet troszke mocniej … :laughing: gratulacje :slightly_smiling_face:

No właśnie. Moze na podstawie tego zdjęcia ktos będzie mógł mi udzielić odpowiedzi na pytanie co jest nie tak z tym zawieszeniem.?? Wiem że strasznie wysokie

serjne zawieszenie, komfortowe itd, ale nie nadające się do prób sportowych .Ja mam tak samo zdjęcia z Koszałkowa to uwidaczniają.

Brawo Jasiu :exclamation:

Jasiu, Jasiu a kto ma jakikolwiek puchar za sportowe osiągnięcia swojej 6 (no i swoje), he?

dawid … za niejednokrotnie zdobyte 1 miejsce w utylizacji opon :slightly_smiling_face:

Majek też ma puchar, ale nie za sportowe osiągnięcia :face_with_rolling_eyes:

tak jak w misiu … pamietacie … a z jakiej dyscypliny ten puchar ?? nie wiedzialem co uprawia wiec jest ogolnie … za wybitne osiagniecia sportowe … bardzo dobrze rysiu , niech dzieciak ma na zachete :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

mam :grinning: jak widać na załączonym obrazku

Kornaga też ma puchar za utylizacje … nie pamiętam tylko które miejsce … 1 lub 2 :sunglasses:

http://www.bmwmpowerclub.com.pl/zloty/5zlot/5zlot.htm

Palenie gumy:
1.Robert Wawrzonkowski - Włocławek - BMW 320
2.Arkadiusz Dembski - Koszalin - BMW 635 csi
3.Wojciech Gudalewski - Włocławek - BMW 318
Najszybsze palenie gumy:
1.Piotr Bukowski - Chalin - czas 1,00 min Nagroda specjalna za palenie gumy:
1.Lesław Soldatk - Bożepole Wielkie - BMW E30 316 automat - autem takim teoretycznie gumy spalić sę nie da, ale okazuje się że najważniejsze są umiejętnośći kierowcy.
Najładniejsze auto zlotu:
1.Tomasz Gołka - Koszalin - BMW E-36 Alpina
Najstarsze auto zlotu:
1. Zbigniew Podlasiński - Bydgoszcz - BMW AM-4 1932r.
Próba sprawnościowa:
1. Arkadiusz Dembski - Koszalin - BMW 635 csi
Najdłuższe nogi:
1. Małgorzata Belczyńska
2. Małgorzata Jeżyńska
Slalom specjalny:
1.Tomasz Gołka - Koszalin - BMW E-36 Alpina

hie hie - nie napisali jakie auto :grin:

pewnie jakieś iL :laughing:

Z powyższego wynika, że 6 to bardzo nagradzane auto :laughing: