no i jestes napisane, ze zabytkowy a jak rozmawailem przez tel to w komisie nie mieli pojecia, ze to niby mozna jako zabytek rejestrowac…cos mi smierdzi
ja też kiedyś do nich dzwoniłem tutaj: forum E24 :: jest relacja, jak coś możemy skoczyć razem zawsze milej mi będzie pogrzebać w garażu z kimś z okolicy a poza tym trzeba trochę dorównać warszawce…
no napewno przebieg się nie zgadza bo tak ściuchranych siedzeń to nie miałem nawet w 750 która miała 300 tys km no i na sto procent była malowana bo pasków nie ma …ale która nie była
nie eeeetam tylko już wiem, bo jak jest auto do zera rozebrane to na prawdę dużo wychodzi sam się dziwię
Ale powiem Wam, ze BMW fabrycznie na 6 nie kładnło zajebiście lakieru… jak mu się tak bardzo, bardzo dokładnie przyjrzeć to nie jest idealny tylko trochę pofalowany (skórka pomarańczowa) - tego efektu teraz już nie będzie. A poza tym jest równa i bez szpachlowych niedoróbek i rdzy np w rynnach, podszybiach, bagażniku. Podłoga też jest si więc kurcze gdzie
Mnie się widzi, że nie była, bo nie ma żadnego śladu, a lakier wygląda wszędzie tak samo
Kuba to jak mozesz to sie wypowiedz apropos tej 6 ktora zalinkowalem. Gadalem, juz w facetem i dobra cene wynegocjowalem, mam zamiar jechac w przyszlym tygodniu i nie wiem…czy
ta 6 jest dla mnie spontanem bo nie planowalem zakupu ale na zdjeciach calkiem oki,cena tez oki,gdzie haczyk?