co myslice o tej?

Chyba bede jechal obejrzec, na co wzrocic uwage?

Akcyza jest oplacona ale auto nie jestes zarejestrowane wiec jak ja je mam zaciagnac wrazie czego do lodzi??

hmm w tytule jest podany rok 1983 a w opisie koniec 1984 :confused:

no i jestes napisane, ze zabytkowy a jak rozmawailem przez tel to w komisie nie mieli pojecia, ze to niby mozna jako zabytek rejestrowac…cos mi smierdzi

no i jakies 10 tysi w blache trzeba wlozyc…

ja też kiedyś do nich dzwoniłem tutaj: forum E24 :: jest relacja, jak coś możemy skoczyć razem :grinning: zawsze milej mi będzie pogrzebać w garażu z kimś z okolicy :laughing: a poza tym trzeba trochę dorównać warszawce… :smiling_imp:

ale to jak, myslicie ze z tą 6 jest cos nie tak??

Macias, ty tez masz 6stke :slightly_smiling_face: bo ja mieszkam pod Ksawerowem wiec blizutko.

ano mom :slightly_smiling_face: trzeba by pojechać i looknąć…

to ja moze wpierw looknie twoja :slightly_smiling_face: np. na Statoil na Pabianickiej albo u Cygana na stacji :wink:

no napewno przebieg się nie zgadza bo tak ściuchranych siedzeń to nie miałem nawet w 750 która miała 300 tys km :wink: no i na sto procent była malowana bo pasków nie ma …ale która nie była

moja.

jeszcze.

zadzwoń do Dawida z koszalina - on też ma coś jeszcze chyba sprzedaż :bulb:

eeetam, poprostu jeszcze nie wiesz że była :wink:

wczoraj zuwazylem, ze nie ma wycieraczek :slightly_smiling_face:

Za 7500zł nie mozna spodziewać się, że będzie kpl i w ogóle igła :wink:
Musisz pojechać zobaczyć i zdecydować czy warto :bulb:

nie eeeetam tylko już wiem, bo jak jest auto do zera rozebrane to na prawdę dużo wychodzi :sunglasses: sam się dziwię :face_with_rolling_eyes:
Ale powiem Wam, ze BMW fabrycznie na 6 nie kładnło zajebiście lakieru… jak mu się tak bardzo, bardzo dokładnie przyjrzeć to nie jest idealny tylko trochę pofalowany (skórka pomarańczowa) - tego efektu teraz już nie będzie. A poza tym jest równa i bez szpachlowych niedoróbek i rdzy np w rynnach, podszybiach, bagażniku. Podłoga też jest si więc kurcze gdzie :question:
Mnie się widzi, że nie była, bo nie ma żadnego śladu, a lakier wygląda wszędzie tak samo :wink:

musiala byc malowana cala tak zeby nie mozna bylo poznac ze byla :laughing:

cwaniaki robili dla niepoznaki :slightly_smiling_face:

co spam Panowie :wink: moze jak w temacie doradzicie mlodemu na temat 6 a nie pitolicie na temat juz waszych :wink:

faktycznie, bo mnie podjudzili, sorry :laughing:

Kuba to jak mozesz to sie wypowiedz apropos tej 6 ktora zalinkowalem. Gadalem, juz w facetem i dobra cene wynegocjowalem, mam zamiar jechac w przyszlym tygodniu i nie wiem…czy :wink:

ta 6 jest dla mnie spontanem bo nie planowalem zakupu ale na zdjeciach calkiem oki,cena tez oki,gdzie haczyk?