Ostatnio jezdzilem moja bmw postawilem ja i na nastepny dzien nie chciala odpalic sprawdzalem iskre i nie ma :(( wiec pomyslalem ze to cewka no i dobrze pomyslalem sprawdzilem i nie bylo pradow przez kabel ale skrocilem go troche podokrecalem koncowki i niby byl pozniej prad jak sprawdzalem miernikiem. Sprobowalem odpalic i dalej nic ;/ Nie wiem co to moze byc myslalem moze ze jeszcze modul no ale padl by tak z dnia na dzien
??
Będziesz miał prąd na cewce ale nie bedziesz miał przerywania i w zwiazku z tym iskry również jesli ci komp padnie np. Miałem tak z 018 w 635CSiA 84’.
Pozdrawiam
radek
sprawdź impulsatory ![]()
zmienilem dzisiaj cewke bo moja byla troche rozwalona i dalej nie bylo iskry ;/
Prponuje tez sprawdzic i poprawic/przeczyscic polaczenia na zlaczach/wtyczkach. Mi raz zapalal raz nie i winny byl luzny pin w zlaczu do puszki bezpiecznikow…
A co z paliwem i wtryskami? A w ogóle motronik czy L-jet ![]()
gaznik
ale to juz nie chodzi o paliwo bo wogole iskry nie ma nawet moge palca do kopolkiwsadzic jak sie kreci rozrusznikiem i nic nie kopie
hehe znaczy sie nie wkladalem ale wiem ![]()
Chyba modul padl albo cos takiego ;/ :(( znaczy sie jest troche tak dziwnie bo sprawdzajac miernikiem prad z kabla od cewki jest git a jak chce sie przystawic go do np silnika zeby sprawdzic iskre nie ma jej
wiec nie wiem co to moze byc :((
mialem kiedys to , perelka wyjechala z garazu ale wrócic nie chciala , okazal sie modul wada , a mianowicie zrobil sie lut zimny ![]()
spoko a ile taki uzywany modul ??