http://allegro.pl/bmw-635csi-1985r-i5518591496.html
Czyja to szósteczka? ktoś zna?
wyglada dobrze
nie ma klimy, ale sporty sa, manual, kolor szkoda, ze nie czarny, ale juz mialem raz taka…
http://allegro.pl/bmw-635csi-1985r-i5518591496.html
Czyja to szósteczka? ktoś zna?
wyglada dobrze
nie ma klimy, ale sporty sa, manual, kolor szkoda, ze nie czarny, ale juz mialem raz taka…
nikt? nic?
w poniedzialek jade obejrzec, o ile sie do tego czasu nie sprzeda ![]()
Dopiero teraz ten Twój post zauważyłem.W zeszłym roku była do wzięcia za 36 może by się z te 2 tysie utargowało,no ale teraz ma koła ładnie wypolerowane i ładniejsze zdjęcia.Mi się podobała byłem nawet 2x ją oglądać a w jedna stronę mam 450km.
Drugi raz pojechałem z Rafałem no i jej nie wzięliśmy…
A Ty byłeś???
A weź zagadaj z Grzegorzem z Mielca - może jeszcze nie sprzedał a ma ładną fure w dobrej cenie.
No i nie wiem jak tam z shadowlinem od Grzesia z wrocka bo też ma fajne auto - na pewno szybkie a i sam kierowca szybko powozi.
Z tego co jeździłem i oglądałem to te auta jakoś mi się podobały.
Oglądałem jeszcze taką złotą - najładniejszą
( W Chorzowie to co poniektórzy na jej widok zaczeliby się masturbować - taka jest piękna!)Ale dobrze że właściciel rozmyślił się z jej sprzedażą, dzięki temu może uda się kiedyś razem na jakiś zlot skoczyć:)
Przed chwilą jeszcze takie ogłoszenie wypatrzyłem
http://allegro.pl/bmw-635-csi-e24-ladny-i5524631214.html
photoshop itp. programosy to potęga, co nie :hmm:
ja odpuszczam, auto jest calkiem ladne, ale niezgodne z vinem (nie zgadza sie tapicerka - powinny byc komforty w materiale, a nie sporty skory). bylo juz remontowane, ale ma pare mankamentow, ale do wyprowadzenia. zastanawia mnie tylko fakt, czy zgadza sie tunel/deska, bo pod radiem jest polka wolna przestrzen w drewnie, cos jak np w E9 byly takie. nie widzialem w CS1 po 83 nigdy czegos takiego.
to z mielca mi sie nie podoba, bo to jest wczesny model, a poza tym tez duzo detali jej brakuje (dywan typu filc jako wygluszenie maski mnie odrzuca). ten shadowline jest niestety shadowlinem. w CS2 ok, ale CS1 nie moja para kaloszy.
Nie obrażaj mojego shadowlina ![]()
ja nie obrazam, po prostu wole chrom
to tak samo jak wąska lampa shadowline w e30, nie pasuje mi i juz ![]()
jak ktos chcialby jechac po to ze swidnika, to moge napisac na PW co i jak.
Wolałbym żebyś dał znać jak cos znajdziesz co Ci odpowiada ![]()
dam znac ![]()
Ale ZANIM pojedziesz po odbiòr
A czy coś więcej na temat tego auta? Oglądał ktoś na żywo?
To auto z Wrocławia, od właściciela mojego osiedla, odkupione prawdopodobnie przez handlarza, auto w dobrym stanie, małe oznaki rdzy.
Kulatka, dzięki za info. Opisywany pojazd nabyłem ![]()
To dobry zakup.
Zdradzisz cenę?
bo, to że ta z Wrocławia nagle podwoiła swoją cenę to już wiemy prawda… :)?
Może ni podwoiła ale znacząco podrożała ![]()
Trochę utargowałem, ale niedużo. Wiem, że nie była to żadna okazja cenowa, ale auto naprawdę przypadło mi do gustu, jest praktycznie zachowane w oryginale, przebieg wydaje się autentyczny. Generalnie jestem zadowolony z zakupu ![]()