czarny CS z Wielkopolski

Chyba masz rację, bo dziś rano przyjąłem 1000 ojro zadatku ( bez targowania ) i wszystko wskazuje na to, że po świętach Cs pojedzie do Rzeszy. Szkoda, że u nas nikt nie docenia tego, że w opisie i przez tel. mówi się o reparaturkach, kolizji itp. U nas musi być bezwypadkowa igła przechowywana w argonie, po szwajacarskim lekarzu/pilocie itd… za okazyjną cenę oczywiście. Trochę to smutne…

Tu masz racje , u nas wszystko co nie bite i bez lakierowania ale oczywiście cenna nie taka tylko 80 tyś a oni by chcieli za30 tyś zł piekny i nowy ma być. Ja już doceniłem to i nauczyłem się na swoim błędzie

A gość z Bolesławca ma klienta z Norwegii niestety perełki uciekają z kraju

Do perełek to jeszcze im daleko :wink:

To co temat zamykamy auto prawie sprzedane niech żałują gdybacze i ogladacze a ja życze powodzenia

Całej kasy jeszcze nie ma na stole, ale gość wydawał się normalny więc raczej nie oleje takiego zadatku. Gdyby tak zrobił to będę mógł ogłosić małą promocję :wink:

Ja tam CS’ów nie żałuję. :sunglasses:

Z mojego punktu widzenia jako potencjalnego kupującego, niestety wyraźnie widać, że rynek e24 mocno się rozkręcił w tym roku :\

odnośnie rudego/ceglastego CS-a z Bolesławca, byłem właścicielem tego konkretnego auta w latach 2005-2011. Jak się okazuje świat jest bardzo mały :wink:

wlasnie, dajcie wreszcie jakiegos CS1 :wink:

Ja mam przyzwoitego CS1 na handel ale jeszcze się waham czy nie poczekać ze trzy lata jak jego wartość skoczy do 10000000000000000… :v:

628 CSi automat, bez klimy i ABS, 1983r.

wysłałem PW