Panowie, czy ktoś zna to auto?
Będę wdzięczny za wszelki wskazówki/opinie/komentarze
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-6-bmw-635-csi-1981-r-ID6yjN8l.html
pozdrawiam,
Marcin
Panowie, czy ktoś zna to auto?
Będę wdzięczny za wszelki wskazówki/opinie/komentarze
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-6-bmw-635-csi-1981-r-ID6yjN8l.html
pozdrawiam,
Marcin
Jak szukałem swojego to dzwoniłem do gościa to wspominał ze dwa boki lakierował, nadkola robione były.A i wspominał ze na progó rdza jest i cenna raczej sztywna a co szukasz takiego dla siebie
Również rozmawiałem z właścicielem i uzyskałem podobne info. A nie oglądałeś przypadkiem tego auta? Szukam “bezstronnych” opinii
Nie oglądałem go bo cena sztywna zaproponowałem 45tyś ale przemyślałem. Kolor mi się nie podobał i wyobraziłem sobie jaka rdza była pod nakładkami niklowanymi,a i coś sprzedający napomniał że robił reperaturki nadkoli tylnych
W niedziele oglądałem tą bmw z Bolesławca.Sprzedający mieszka ode mnie 50 km to grzech nie podjechać. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie,stan zajebisty i to ci mogę polecić.Dużo władowane w nią jest kasy .Oj kusi mnie ona a w cenie pewnie blisko tej czarnej ,szkoda że wcześniej jej nie było bo mam już swoją
a nie wiesz, czy ta zielona cs1 shadowline z legnicy nadal jest do kupienia? ![]()
Oj niewiem a dawno to było
Nieskromnie powiem, że na temat “czarnego CSa z Wielkopolski” wiem chyba najwięcej ![]()
Witamy właściciela :pa:
Witam ![]()
Tadeusz, Ty do mnie dzwoniłeś w zeszłym roku kiedy wystawiłem auto na klasyczny.com ?
Przyznam, że wycofałem ogłoszenie po kilku dniach bo jakoś nie byłem wtedy chyba gotów rozstać się z szóstką.
Duże zainteresowanie jest?
Wystarczające ![]()
Bez bicia to ja pozdrawiam
A pubowałeś może na zagranicznych aukcjach
Kupiłeś wtedy coś lepszego, tańszego… ?
Pytam bo swoją wystawie a tak szczerze to pożałowałem grosza a teraz już wiem ile kosztują części i naprawa i dalej mnie to nie cieszy
Szczerze to nie atrakcyjna cena wiąrze sie z ogromną pracą
Tak myślałem. Za ostro wtedy zbijałeś cenę i czułem, że szukasz czegoś taniego.
A co do zagranicznych aukcji, to nigdzie nie wystawiałem, a już kilka godzin po ukazaniu się mojego ogłoszenia miałem tel. z Niemiec.
Teraz wiem ze e24 to minimum45-50tyś zł jak nie masz tyle to wybij sobie pomysł z głowy i szukaj sobie e21czy e30
No tak bo w niemczech to złom kosztuje 10tyś euro