części, części, części....

jeden z gości, od których biorę graty, zakupił cały magazyn części po byłym łódzkim dealerze BMW :face_with_rolling_eyes: ceny są raczej śmieszne :smiling_imp: .
dla przykładu to co dziś zakupiłem:

• łożyska przednich kół do 05/82 - 150 pln (po 05/82 SKF - 200 pln) :astonished:
  • przegub wału oryginał BMW - 190 pln,
  • wkłady filtra oleju CHAMPION - 20 pln,
  • drążek kierowniczy środkowy FEBI - 80 pln,
  • klocki ATS - 100 pln,
  • tarcze ATS - 150 pln.

i wiele, wiele innych gratów (spis dostanę pod koniec tygodnia) :wink:

jeśli coś komuś potrzeba niech pisze…
termin dostawy: KOSZAŁKOWO :grinning:

Piszę się :slightly_smiling_face:

:astonished: :question: :question: ale na co???

Na pewno na części :laughing: :laughing: :wink:

Jak zapodasz liste to Ci powiem.
Chyba, że poglądowo możesz juz okreslic co będzie dostępne.

Ja się piszę na łożyska przednie, te po 05/82!! :smiley:

jest jeszcze jedna sztuka, jeśli jesteś poważnie zainteresowany napisz na priv…

napisz na priv co potrzeba będzie szybciej :sunglasses:

mam pytanie czy wkłądy filtra w m30 rozniły sie ? bo wydajem i sie ze bede niedługo musiał zminic olej w swoim czymś … i przydałby sie taki filterek nowiutki :slightly_smiling_face: byłbym bardzo wdzieczny jezeli ktos za taką kwote mi to wyśle :slightly_smiling_face:

mam listę części, jeśli ktoś jest zainteresowany to mu prześlę na @
czekam na info na garage@op.pl

powiem wam, że dziś brałem graty dla saszy i gościu mnie wk…, bo najpierw mówił, że cana za sztukę, a póżniej, że cena obowiązuje za sztukę, ale jeśli wezmę wszystko z danej pozycji… :smiling_imp:

ale w końcu jakoś dotarło do niego, że na cholerę mi to wszystko, ale dla 20 ludzi to może braknąć, prawie, że zgarnął mnie do sklepu z ulicy, bo właśnie wychodziłem wk… okrótnie :flushed: . ale to jeszcze nic, jak wracałem do domu pękł mi przewód paliwowy, ale szucha mądra bestja, bo stanęła 20 m od warsztatu i 50 m od sklepu motoryzacyjnego :grinning: więc naprawa kosztowała mnie 20 pln + 8 pln za przewód :sunglasses: . więc już teraz wiem dlaczego czasem waliło wachą, a auto paliło 20/100 :confused:

Dzieki bardzo za czesci. Wpadlem wczoraj do sklepu zeby dokupic drugie lozysko i mocno sie zdziwilem jak krzykneli mi cenami. To byl mega dobry DEAL:)