Czy ktoś o tym słyszał? Co i jak i gdzie?
Tak, bardzo fajna inicjatywa. Na początku było kilka aut, na chwilę obecną przyjeżdża kilkadziesiąt, w tym coraz mocniejsza reprezentacja BMW. Spoty odbywają się regularnie: czwartek, godz. 20 Plac Teatralny, niedziela, godz. 20 Aleja na Skarpie (za Sheratonem).
Bardziej polecam wpaść w niedzielę, bo jest więcej aut. Większość to oczywiście nasza rodzima motoryzacja z dawnych lat, ale zaczyna się to bilansować.
Na ostatnim niedzielnym spocie pojawiły się naprawdę ciekawe auta, m.in.:
4 x E28
2 x E24
3 x E30
1 x E12
1 x E32
2 x E34 (Alpina i M5)
1 x E114 ![]()
Warto wpaść zanim sezon dobiegnie końca, ja się właśnie zbieram i wpadnę na chwilę ![]()
no ja jezdze zazwyczaj w czwartki Mini. Fakt jest fajnie. mozna zobaczyc wiele fajnych aut i poznac nowych ludzi;-))
Dzisiaj o 20 też się odbyło - z właścicieli E24 Adam, Wojciech i ja. Było trochę pięknie utrzymanych E12, jedna E30 oraz jedna 7 E32 o ile mnie wzrok nie mylił. Zimno ale sucho i fajnie. Miejsce super. Na koniec lekki cruising po mieście w opcji “kultura”. Oczywiście tu i tam się bokiem pojechało, ale że zimno, więc opony nie piszczały za bardzo i wiochy zbytniej się nie zrobiło. Było fajnie.
Mała korekta - nie E12, a E28 ![]()
Janusz, bokiem to chyba nie ty? ![]()
Bardzo fajny spot polecam
Bokiem, bokiem ![]()
Potwierdzam, jechałem za ![]()
Takie poglądowe foto z telefonu już w okrojonym składzie. Był też profi sprzęt, ale materiał będzie dopiero wieczorem.
Janusz, bokiem to chyba nie ty?
No raz od wielkiego święta chyba mogę tak trochę nieśmiało…
No raz od wielkiego święta chyba mogę tak trochę nieśmiało…
jasiu, trening czyni mistrza, a stare przysłowie motocyklistów mówi: jak sie nie przewrócisz, to się nie nauczysz ![]()
Ktoś się jutro wybiera?
O której się zaczyna?
siostry, chyba wam się daty po…ebaly…
O której się zaczyna?
O 20 na skarpie za Sheratonem.
standardowo o 20 na dachu arkadii o ile sie nie myle;-)
acha, to znaczy ze sie myle:p
Jakieś zmiany ostatnio, w czwartek było na parkingu Wola Parku i później Arkadia. Co do dzisiejszego dnia nie wiem, ale podejrzewam, że skarpa.