Czwratkowe spotkania Yougtimer Warsaw

Czy ktoś o tym słyszał? Co i jak i gdzie?

Tak, bardzo fajna inicjatywa. Na początku było kilka aut, na chwilę obecną przyjeżdża kilkadziesiąt, w tym coraz mocniejsza reprezentacja BMW. Spoty odbywają się regularnie: czwartek, godz. 20 Plac Teatralny, niedziela, godz. 20 Aleja na Skarpie (za Sheratonem).
Bardziej polecam wpaść w niedzielę, bo jest więcej aut. Większość to oczywiście nasza rodzima motoryzacja z dawnych lat, ale zaczyna się to bilansować.

Na ostatnim niedzielnym spocie pojawiły się naprawdę ciekawe auta, m.in.:

4 x E28
2 x E24
3 x E30
1 x E12
1 x E32
2 x E34 (Alpina i M5)
1 x E114 :exclamation:

Warto wpaść zanim sezon dobiegnie końca, ja się właśnie zbieram i wpadnę na chwilę :wink:

no ja jezdze zazwyczaj w czwartki Mini. Fakt jest fajnie. mozna zobaczyc wiele fajnych aut i poznac nowych ludzi;-))

Dzisiaj o 20 też się odbyło - z właścicieli E24 Adam, Wojciech i ja. Było trochę pięknie utrzymanych E12, jedna E30 oraz jedna 7 E32 o ile mnie wzrok nie mylił. Zimno ale sucho i fajnie. Miejsce super. Na koniec lekki cruising po mieście w opcji “kultura”. Oczywiście tu i tam się bokiem pojechało, ale że zimno, więc opony nie piszczały za bardzo i wiochy zbytniej się nie zrobiło. Było fajnie.

Mała korekta - nie E12, a E28 :wink:

Janusz, bokiem to chyba nie ty? :wink:

Bardzo fajny spot polecam

Bokiem, bokiem :grin:

Potwierdzam, jechałem za :laughing:

Takie poglądowe foto z telefonu już w okrojonym składzie. Był też profi sprzęt, ale materiał będzie dopiero wieczorem.

No raz od wielkiego święta chyba mogę tak trochę nieśmiało…

jasiu, trening czyni mistrza, a stare przysłowie motocyklistów mówi: jak sie nie przewrócisz, to się nie nauczysz :smiling_imp:

Ktoś się jutro wybiera?

O której się zaczyna?

siostry, chyba wam się daty po…ebaly…

O 20 na skarpie za Sheratonem.

standardowo o 20 na dachu arkadii o ile sie nie myle;-)

acha, to znaczy ze sie myle:p

Jakieś zmiany ostatnio, w czwartek było na parkingu Wola Parku i później Arkadia. Co do dzisiejszego dnia nie wiem, ale podejrzewam, że skarpa.