Czy chłodnica klimatyzacji pasuje z e28 do e23?

Czy chłodnica klimatyzacji z E28, pasuje do E23 :question:
Według ETK nie pasuje, ale na allegro chłodnica klimy do e28 i to NOWA kosztuje 90złotych, do e23 w serwisie ponad 1200złotych :face_with_rolling_eyes:

Może różni się tylko jakimś szczegółem :question: Np mocowaniem lub minimalnie wielkością :question:

Czy ktoś ma taką chłodnice i mógłby mi ją pomierzyć :grinning:

pewnie masz na myśli tę : http://www.allegro.pl/item360602003_chlodnica_klimatyzacji_bmw_5_e28_od_09_81_12_87.html
sam o niej myśle … ale czy pasuje do cs-a ?? :face_with_rolling_eyes:

Imho moze byście poprosili kolesia o dokładnie pomierzenie? Może gdzieś są wymiary. Bo pasować do e24 powinna co najwyżej mocowania trzeba by inaczej ustawić albo co nieco dorobić. Moim zdaniem opcja świetna. Moge pomierzyć oryginalną z e24 jak chcecie.
pozdro

Pasuje czy nie, kupiłem ostatnią :grin:
Ech, dać cynk na forum, od razu jakiś Kot kupi dwie :face_with_rolling_eyes: :laughing:

kurcze, a myslalem, zue tez sie na jedna zalapie :smiling_imp: , gosc chyba zaluje ceny za jaka to wystawil.

Kocie, nie chcesz jednej odsprzedac??

Jak nie będzie pasować to ja sprzedam :face_with_rolling_eyes:

Jak nie będzie pasować to ja sprzedam :face_with_rolling_eyes:

Temat zauważyłem dopiero teraz (jakiś mod może to sprawdzić)

Looju do mnie zadzwonił czy będzie pasować…

Wg Kager-a do e28 jest 7cm wezsza, 3cm nizsza a grubosc ta sama…

Wlazłem w kanał (ja mam tą klimę KIT-ową nie ori) patrze moja jeszcze mniejsza… ale łatwo zamontować…Więc mówię Łojowi że podejdzie. Kupiliśmy po jednej, ona ma dziurawą a moja klima jeszcze nie działała :face_with_rolling_eyes:

Więc mówie że zamontujemy…

Jedyne ale - u mnie jeden wąż na górze sie kończy, a drugi na dole, tu oba na dole…

By KotSylwester

P.S. Goścciu już raz wystawiał pięć sztuk, i sprzedał jedną, a teraz znowu pięć. Do Merca też ma nowego Behr-a ale za 180zł, może ma tego więcej.

Może to jakieś podróbki z Chin :question: :face_with_rolling_eyes:
Ja odbiore osobiście to wybadam sprawę, bo na tej focie tez jest chłodnica oleju, taka srebrna leży na podłodze…