moja szpera chyba sie konczy… czy to mozna regenerowac, a jesli tak to gdzie. Wdzieczny bede za informacje ![]()
a skąd wiesz, że się kończy ![]()
Marcin ma takie podejrzenia… jeszcze dziala, ale daleko jej do fuuuun drivvvve ![]()
można regenerować - koszt to podejrzewam, że jakieś 2500 pln cały środek do kupienia tylko w komplecie - proponuję kupiićurzywaną szperę, pogadaqj z Marcinem ![]()
nieoczekiwanie się okazało że bokiej potrafi regenerować dyfry ![]()
ktos kiedys pisal ze mu nie dziala szpera na wstecznym, zakopalem sie ostatnio w sniegu i zawislem na podlodze - ze zdziwieniem stwierdzilem to samo, zrobilem pozniej maly test.
Jak postawie jedno kolo na sniegu drugie na asfalcie to do przodu auto wyskakuje jak z procy a do tylu jak dam gaz stoje w miejscu a jedno kolo buksuje na sniegu.
Jak ta cholerna szpera w koncu dziala???
widzisz to jest ciekawa sprawa
ale ja jak podnioslem na lewarku jedno kolo i mialem na luzie to nie moglem kolem zakrecic ani do przpdu ani do tylu czyli wnisek z tego ze szpera powinna dzialac w obydwie strony
ale podczas jazdy odczucia sa wlasie takie jak by czasem sie nie zalaczala na wstecznym
nie wiem tez o co chodzi… ![]()
he, he, he, wiem jedno, to miły wynalazek, w stosunku do 7 e23 ogromnie poprawia komfort jazdy i kontrole nad nim ![]()
E 23 tez bywały ze szperunkiem.
Odnośnie regeneraci, na pewno można…
Wszystko mozna, tylko trzeba wszędzie nosić ze soba worek kasy ![]()
Oj tam worek, Kubuś wszędzie płaci kartą ![]()
i worka dzwigac nie musi ![]()
Nie jest mężczyzną
![]()
nie sprawdzalem wiec wypowiadac sie nie bede ![]()
Ale na pewno jest zeszperowany ![]()
o szperce pisalem o ile sie nie myle ja
fakt nie dziala do tylu ale nie zawsze ![]()
mój dyfer dostaje szalu jak sie rozgrzeje
ostatnio testowalem kólka , bo kreci sie zawsze bardzo ladnie ale nie specialnie szybko i ostatnio postanowilem wyrównac bierznik tylnych opon , jak sie rozgrzel olej , i wogule dyfer to franca sie tak szybko krecila ze nawet 2 nie wrzucalem bo sie balem ze sie zakreci ![]()
wracajac do wypowiedzi na temat szpery , tez podnosilem auto i kolo ani drgnie , a jak bylo calkiem na podnosniku to kola obydwa kreca sie w tym samym kierunku
mam zdiecia mojego dyfra ( ten po 82 roku ) a zamontowanego w mojej 6 , bo obiecalem wam ze zrobie fotki
dyfer nie do zajechania , ostatnio dekiel rozebralem zeby zobaczy co i jak tam w srodku , jak nowy , tarczki aluminiowe tylko widac i nic wiecej nie widac
Wracajac do pytania na temat regeneracji dyfra , proponuje kupic inny i zmienic to co dobre , ew , rozebrac swój i zobaczyc najpierw co jest zuzyte , wiekszosz rzeczy da sie dorobic , ew powiedz mi z którego roku masz auto , bo ja jeden mam na czesci , jeden w garazu no i szykuje sie dupna trzeciego ,jeden moge sprzedac ten przed rokiem 82 bo juz nie zaloze go jak bede mial 2 po 82
Oj Chłopie… Wykopaliśmy stary post, żeby powspominać stare czasy. Gorg dawno już nie ma tego auta ![]()
Zwracaj uwagę na daty-bez urazy ![]()
jak wchodze na forum , logujac sie automatycznie widze nowe wypowiedzi i sie wypowiadam
, fakt daty nie zauwazylem ,
zabij mnie za to …chłopie - bez urazy
![]()