Standartowo zaczynam od relacji z zeszlego roku w ktorej znajdziemy cala mase pozytecznych informacji aktualnych rowniez na sezon 2011 jak i relacje ze spotkan w latach poprzednich.
Troche fot forum E24 :: Zobacz temat - OldtimerShow Berlin 2010
Miejscowa ta sama co ostatnio, dla chetnych mozliwosc rezerwacji hotelu w okolicy, mysle o dluzszej imprezie, czwartek - wtorek lub cos takiego.
Program poza zeszlorocznym poszerzylbym o dzionek na zwiedzanie Berlina i moze jeden na wypad szerzej poza miasto, ewenualnie jakies wydarzenia sportowe. Z racji, ze wiele samochodow przyjezdza tylko na jeden z 3 dni trwania imprezy (mysle o samym Oldtimershow), byc moze warto pojechac na tam dwukrotnie.
Tym razem robimy sciepe, miejscowka bedzie darmowa jak w zeszlym roku, ale mysle tym razem o jakies symbolicznej oplacie dla gospodarzy pod katem cieplej wody, drewna i samego przygotowania zlotu (nie mowie w tym wypadku o jakimkolwiek wynagrodzeniu dla mnie). Skladka na dwie skrzynki piwa do mojej kieszeni okazala sie w zeszlym roku niewyplem, widuje sie z Hermannem kilka ray w tygodniu i regularnie pytam co ktores spotknie jakie piwko sobie zyczy, mam nadzieje, ze do najblizszego spotkania zdaze mu je kupic ![]()
Kudel zacznij juz trenowac przy mapie i odespij na zapas!!! ![]()
Kinior kupil ostatnio tak paskudna salatke kartoflana ,ze sugewal bym tym razem rowniez centralna zrzute na jedzenie i piwo na caly zlot, pozostale trunki w zakresie wlasnym.
Licze na jeszcze wyzsza frekwencje niz w zeszlym roku i zarazem na wieksza roznorodnosc rekinow - koledzy od E24 zwykle nie zawodza…
Wiadomosc puszczam rownoczesnie na www.6.com.pl jak i www.e12-e28.pl
Wszelka dyskusje na temat tego spotkania przenosimy z ogolnego tematu zlotowego TUTAJ!!