- Miłosz
- Marek
- Kudeł
- Rafał
- Bogumił
- Jule
Lista oczywiscie nie jest ostateczna i poki co mozna sie z niej smialo wypisac.
Zaczalem sie rozgladac troche za miejscowka , podstawowe sprawy to duzy swobodny parking na fury, wzgledny standard, niska cena, mozliwosc biesiadowania :piwko:
No i jedna miejscowa nawinela mi sie sama, spelnia czesc wymagan idealnie a czesc wcale, absolutnie nie namiawiam, poddaje pod dyskusje, wiec do rzeczy:
- Na skraju Berlina, po odpowiedniej (zachodniej) stronie - bez polityki, caly Oldtimershow odbywa sie wlasnie 10km od Berlina, na zachod.
- Klimacik jest super, opuszczona fabryka na ktorej terenie znajduja sie rozne drobne firmy, zdemolowane rudery i hobbysci majsterkowicze ze swoimi garazami a miedzy nimi jeden z moich berlinskich kolegow ktory jak wielu z nas w kazdej wolnej chwili cos kreci przy swojej 6.
- Mozliwosci parkingowe nieskonczone, cisza spokoj, nikt nie bedzie przeszkadzal ani stawial nam tojtojow miedzy Samochodami.
- Mozliwosci biesiadowo grillowe nieskonczone, jest duzy porzadny grill, mozna go postawic doslownie gdziekolwiek, spiewac cala noc itd…
- TU jest gwozdz programu, miejscowa nie kosztuje ani grosza

Tylko, ze
Sa to trzy spore pokoje wylozone wykladzina i na tym sie ich wyposarzenie konczy oraz lazienka z kiblami na korytarzu, sa tylko umywalki, nie ma nawet prysznica. Pozatym jest sucho, cieplo, czysto. Spanie w spiworach na przywiezionych przez siebie materacach (moze kilka sam bym skombinowal).
Dla rodzin moge zaoferowac takie rozwiazanie, ze dzieci i Panie (oczywiscie te ktore beda chcialy) moga nocowac u mnie w domu, gdzie mnie osobiscie oczywiscie nie bedzie 
Inne miejscowy narazie sa o tyle problematyczne (ze standardem noclegow w Niemczech raczej z zalozenia nie ma problemu), ze sa drogie, i nie maja ciekawego parkingu na samochody, albo jak bywa najczesciej jedno i drugie.
Prosze w miare mozliwosci o jakies wypowiedzi i komentarze w tej sprawie, ewentualnie jaka cena za nocleg jest graniczna, na ile dni, i czy mam sie rozwijac w kwestii wiekszego zlotu, ze zwiedzaniem Berlina itp… czy traktoweac temat jako spotkanko na Oldtimershow i wyjazd do domu. Ja oczywiscie obstawiam ze opcja numer 1.
Chce temat spotkania zaproponowac rowniez kilku osobom z Berlina, oraz zaraz przekopiuje temat na forum E12-E28
Wychodze z zalozenia, ze wszyscy przyjezdzaja rekinami.