dlaczego wszyscy mało piszą..?

..bo trzeba zorganizować jakieś spotkano :wink:

Tak, tak ale plizz gdzieś w mazowieckiem tym razem.
BTW Adam widzę, że Golfinka się pojawiła w domu :slightly_smiling_face: Jak się sprawuje?

kiedy, gdzie :question:
niedługo i żeby nie było drogo :sunglasses:

Mam na myśli spontonik w Warszawce, a golfina do poruszania się po mieście nic więcej nie trzeba, aczkolwiek nie ma jak szósteczka czy siódemeczka :bulb:

To moze jakies konkrety na przyszły tydzień :laughing:

Od razu proszę, tylko nie przyszły weekend - bo ja znów odpadnę :frowning:
A może po południu w najbliższą niedzielę, po co tyle czekać.

W najblizszy weekend mnie nie ma i za 2 tygodnie tez.
pasuje mi dowolny termin od 10 do 21 X
a chciałbym w końcu spotkac sie z wami w przyjemniejszych okolicznosciach niz zazwyczaj :frowning:
( w poniedziałek bede w warsztacie na ostroroga jakos koło 17. najpózniej )

to co jakoś w tygodniu ktoregoś dzionka??

Proponuję popudnie zwykłego dnia. Może czwartek o 18:00 :question:

Dla mnie bomba, gdziekolwiek w wawce :slightly_smiling_face:

no dobra niech bedzie czwartek mi tez chyba pasuje :sunglasses: a jak nie to sie dopasuje jakos :grinning: tylko jeszcze miejsce trzeba ustalic jakies :face_with_rolling_eyes: co kto proponuje :question: :exclamation: :question:

No to fajnie mi tez pasuje :wink: Proponował bym gdzies po mojej stronie wisły :grinning: Niewiem dokladnie co macie na myśli jakąś kolacje czy spotkanko z autami :sunglasses: Jak z autkami to może jakiś Większy plac,parking czy coś :bulb:

ja tesch chciałbym jechać :flushed: :flushed: a

a może Plac Konstytucji :question: Za hotelem jest Chłopskie jadło i Szwejk, a po drugiej stronie kentakifakencziken :laughing: Zawsze to miejsce inne, a plac wielki dookoła :sunglasses:

Ech… Wam to dobrze…

Jestem za :bulb:

Mi również pasuje. Czyli czwartek o 18, na pl. Konstytucji.

ja do ostatniej chwilki nie bede wiedzial - bede sam z dzieckiem bo mloda w holandii bedzie, ale jakas niania moze… zobaczymy

weź młodego ze sobą :bulb:

mam nadzieję że posiedzicie dłużej… ja dopiero o 2000 kończe zajęcia w Rębertowie, potem rura do Was :sunglasses: